Nanny aan huis

Een nanny aan huis zorgt voor rust en balans in uw gezinsleven. Een nanny woont niet bij u in, maar is aanwezig als u zelf aan het werkt bent. Een nanny geeft meer individuele aandacht aan uw kinderen. Uw kinderen zijn thuis in hun eigen omgeving. De plek waar zij zich prettig voelen. Daarnaast zorgt een nanny voor flexibiliteit doordat zij best een half uurtje langer kan blijven als u in de file staat. Tevens kan ze alvast voor u en uw kinderen koken, zodat u bij thuiskomst kan aanschuiven voor het eten. Kortom, er zitten grote voordelen aan een nanny aan huis.

Hieronder vindt u onze werkwijze.

U dient rekening te houden met een doorlooptijd van ongeveer 3-4 maanden (eerste intake-werving-start opvang door nanny).

Binnen het nanny bestand van Grote Zus zijn er op dit moment twee beschikbare nanny (doorlooptijd naar start is ongeveer 2 maanden)

Klikt u op deze link om het profiel voor nanny K uit Leiden te bekijken (1-2 dagen in de week)

Klikt u op deze link om het profiel voor nanny C uit Lisse te bekijken (2-3 dagen in de week)

Vacatures

Heb je een passie voor het werken met kinderen? Is ontzorgen jouw tweede natuur? Lijkt het je leuk om niet alleen gekoppeld te worden aan een gezin, maar ook aan een team van energieke en positief ingestelde professionals? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet!

Werving en selectie

U kunt telefonisch of per mail contact opnemen met Grote Zus. Afhankelijk van uw wensen en de regio waar u woonachtig bent, kunnen wij voor u een vacature plaatsen.

Begeleiding

Grote Zus is een geregistreerd nannybureau waarbij het draait om kwaliteit.

Opvangeisen

De veiligheid van de kinderen staat voorop. Daarom is het verplicht om naar de veiligheid van uw woning te kijken. Grote Zus heeft als taak om uw woning te toetsen aan de opvangeisen zoals deze gesteld zijn door de Wet Kinderopvang.