Werving en selectie

Grote Zus komt bij u langs voor een intakegesprek. In dit gesprek brengen wij uw wensen en verwachtingen in kaart. Dit wervingstraject zetten wij in gang indien u voor hele dagen opvang wenst. 

De duur van het te doorlopen traject (eerste intake-werving-start opvang door nanny) is gemiddeld 4-5 maanden. Dit is inclusief het traject van het inschrijven van de gastouder/nanny in het landelijk register kinderopvang. De gemeente hanteert een maximum van 10 weken voor deze inschrijving. (bij een opzegging van een nanny en een match met een nieuwe nanny, dient deze nieuwe nanny dit traject ook te doorlopen, aangezien de inschrijving een naam van een nanny op het huisadres betreft).

Na het intakegesprek zetten wij onze unieke werving- en selectieprocedure in gang. De nanny doorloopt een aantal rondes. Allereerst selecteren wij, op basis van jarenlange ervaring in de kinderopvang en het onderwijs een (het liefst meerdere) betrokken, professionele en energieke nanny.

Na het controleren van voldoende referenties zal zij naar de volgende ronde gaan. Dit is de ronde waarin u kunt aangeven of u wilt kennismaken. Tijdens de kennismaking loopt de nanny ook een dagdeel mee in het gezin. Wanneer er wederzijds vertrouwen is in een samenwerking, worden er overeenkomsten opgesteld en zetten wij een inschrijving in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen in gang. Deze inschrijving is nodig om recht te hebben op kinderopvangtoeslag.

Neem voor meer informatie contact met ons op!