Werving en selectie

U kunt telefonisch of per mail contact opnemen met Grote Zus. Afhankelijk van uw wensen en de regio waar u woonachtig bent, kunnen wij voor u een vacature plaatsen.

De duur van het te doorlopen traject (eerste contact-start opvang door nanny) is gemiddeld 4-5 maanden. Dit is inclusief het traject van het inschrijven van de gastouder/nanny in het landelijk register kinderopvang. De gemeente hanteert een maximum van 10 weken voor deze inschrijving. (bij een opzegging van een nanny en een match met een nieuwe nanny, dient deze nieuwe nanny dit traject ook te doorlopen, aangezien de inschrijving een naam van een nanny op het huisadres betreft).

Indien wij een potentiële kandidaat voor uw gezin hebben en zij door de eerste selectie heen is, controleren wij referenties. Als deze positief zijn, zal zij naar de volgende ronde gaan. Dit is de ronde waarin u kunt aangeven of u wilt kennismaken. Tijdens de kennismaking loopt de nanny ook een dagdeel mee in het gezin. Wanneer er wederzijds vertrouwen is in een samenwerking, worden er overeenkomsten opgesteld en zetten wij een inschrijving in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen in gang. Deze inschrijving is nodig om recht te hebben op kinderopvangtoeslag.

Het kan ook voorkomen dat er op het moment dat u op zoek bent naar een nanny, er een nanny beschikbaar is binnen ons team. De duur van het proces is dan een stuk korter.