Werken als nanny

Heb je een passie voor het werken met kinderen? Is ontzorgen jouw tweede natuur? Lijkt het je leuk om niet alleen gekoppeld te worden aan een gezin, maar ook aan een team van energieke en positief ingestelde professionals? Sluit je aan bij onze  Grote Zus!

Kijk bij profieleisen of je voldoet aan het profiel en vul het contactformulier in of mail ons je motivatie en CV. Staat er geen vacature bij die aansluit bij jouw wensen, maar wil je wel graag werken als nanny aan huis. Stuur ons dan toch een bericht! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, liefdevolle en positief ingestelde nanny’s!

Even voorstellen……

Wil je weten hoe onze nanny’s hun werk ervaren? Waarom ze gekozen hebben voor het werken als nanny aan huis? Lees hier de ervaringen van onze nanny Wil.….. nanny Emma….

Online informatieavond maandag 15 januari 2024

Ben je geïnteresseerd in het werken als nanny in de omgeving Leiden-Haarlem-Bollestreek-Den Haag? Wil je graag weten wat het precies inhoudt om bij een gezin thuis te werken? Volg onze online informatieavond op woensdag 30 augustus om 19.30 uur. Stuur ons een mail (info@grote-zus.com) en je ontvangt van ons een uitnodiging met een link.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden Als nanny werk je onder de wet “Dienstverlening aan huis”.