Over ons

Grotezus_57

Mijn naam is Marleen Alkemade, in 2015 zette ik met mijn grote zus Esther, Grote Zus op. 

Als zussen uit een groot gezin met goede herinneringen aan onze jeugd, weten Esther en ik hoe belangrijk een fijne thuisbasis is. (Wij zijn beiden werkende moeders.) Esther heeft voordat zij Grote Zus startte, jarenlang gewerkt met kinderen in verschillende leeftijdsgroepen in het onderwijs. Voordat ik Grote Zus opzette, heb ik 9 jaar een professioneel team van een goed lopend kinderdagverblijf geleid.  


Esther mistte na 7 jaar Grote Zus het directe contact met kinderen en heeft in 2022 besloten om weer als basisleerkracht te gaan werken en te stoppen
met Grote Zus.
 


Waarom ik met veel plezier binnen de kinderopvang werk? Ik gun kinderen een stevige basis voor de toekomst en daar hoort opvang van hoge kwaliteit bij. De start van deze opvang ligt bij de werving en selectie en het maken van een match. Naast de werving en selectie zet ik mij dagelijks in voor de begeleiding voor de
nanny’s en de gezinnen. Dit doe ik onder andere door zelf ook up to date te blijven van branche ontwikkelingen en door het volgen van cursussen en opleidingen.
 


Ik ben enorm onder de indruk van de professionaliteit van de aangesloten Grote Zus
nanny’s en het geeft heel veel voldoening met hen te mogen werken.
 


Op naar een waardevolle opvangperiode! Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten.
 

Marleen