Over ons

Grotezus_57

Wie zijn de gezichten achter Grote Zus?

Als zussen uit een groot gezin met goede herinneringen aan onze jeugd, weten wij hoe belangrijk een fijne thuisbasis is. Wij gunnen ieder kind een stevige basis voor de toekomst!

Wij zijn mede daarom allebei enorm gedreven om de perfecte match te maken tussen nanny en gezin. Door onze achtergrond kunnen wij ons optimaal inleven in de doelgroep. Beiden zijn wij werkende moeders. Marleen heeft 9 jaar lang een professioneel team van een zeer goed lopend kinderdagverblijf geleid.  Zij weet als geen ander dat kinderen baat hebben bij een goede samenwerking binnen een enthousiast en warm team van liefdevolle leidsters.

Esther heeft jarenlange ervaring in verschillende leeftijdsgroepen in het onderwijs en weet hoe belangrijk het is voor een kind om goed in zijn vel te zitten om te groeien en tot bloei te komen. Wij vullen elkaar aan, dit resulteert tot kritische screening van de nanny, de juiste match tussen nanny en gezin en een  waardevolle opvangperiode! Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Esther en Marleen