Grote Zus nanny beschikbaar PER DIRECT

Gezin gezocht voor 2 dagen in de week (maandag en dinsdag).

Grote Zus zoekt een leuk gezin voor een nanny/pedagogisch begeleider van 44 jaar wonend in Hillegom. Nanny K:

Sinds 2018 ben ik professioneel werkzaam als nanny. 
Voordat ik deze carrier switch heb gemaakt, heb ik gewerkt in de horeca, voornamelijk feesten & partijen. Daarna heb ik 10 jaar op HR gewerkt. Toch heeft werken met kinderen mij altijd erg aangetrokken en toen ik een nichtje kreeg met een beperking ben ik er veel voor mijn broer en schoonzus geweest, toen en nu nog steeds. Dat was voor mij ook het teken om mij te laten omscholen tot pedagogisch medewerker. Bezig zijn met kinderen en de ouders helpen/ontlasten, dat is iets wat ik graag doe en wat ik goed kan.
Dit was en is nog steeds de beste beslissing geweest.

Ik vind het heerlijk om met kinderen bezig te zijn. Om er achter komen hoe ze denken en doen, op hun manier. En om ze te helpen in hun ontwikkeling op verschillende vlakken. Dat kan zijn knutselen, (zelf) spelen of zich te laten uiten op een andere creatieve manier. 
Ik wil door de juiste activiteiten de ontwikkeling stimuleren bij de kinderen door middel van een combinatie van leren en spelen. Door bijvoorbeeld bij het spelen met blokken deze te tellen en/of de vormen en kleuren te benoemen.

Ik zorg dat er rust en regelmaat is, maar natuurlijk ook dat er veel gelachen en geknuffeld wordt!
Ik ben consequent en de kinderen weten waar ze aan toe zijn bij mij.

Op het einde van de dag zorg ik dat het huis er weer netjes uit ziet, zodat de ouders rustig de avond in kunnen gaan. Waar nodig kan ik zorgen dat eten is voorbereid/klaargemaakt voor het gezin of eventueel zorgen dat er gegeten is als de ouders thuis komen/klaar zijn met werk.

Kortom, ik ben gemotiveerd en wil mijzelf graag blijven ontwikkelingen door te leren en te lezen, waarbij Grote Zus ook een belangrijke rol in speelt, zodat ik op de hoogte blijf van de laatste belangrijkste ontwikkelingen. Ik wil bijdragen aan een fijne opvoeding van de kinderen en de ouders ontlasten voor de optimale win-win-situatie.