Vacature Wassenaar voor gezin met 2 kinderen (15 uur p/w verdeeld over 3 dagen)

Gezin, wonend in een rustige/kindvriendelijke wijk in Wassenaar, zoekt per z.s.m., voor 15 uur in de week (dinsdag, woensdag en donderdag van 13.00 uur tot 18.00 uur) een nanny voor 2 kinderen. Gedurende de schoolvakanties werk je hele dagen.

Het gezin bestaat uit vader, moeder, een jongen van 8 en een meisje van bijna 6 jaar. De ouders zijn op zoek naar een liefdevolle en pro-actieve nanny.

Het jongetje is vrolijk en energiek. Hij leest graag, is dol op zijn technisch lego en houdt van zwemmen. Het meisje is altijd heel opgewekt, houdt van het spelen met haar barbies en zit op dansles. Beide kinderen houden van knutselen en gezelschapsspelletjes doen.

Het gezin heeft de afgelopen jaren in het buitenland gewoond en is sinds dit schooljaar woonachtig in Nederland. De ouders zoeken een nanny die de kinderen uit school haalt, de kinderen naar hun clubjes brengt en speeldates kan organiseren voor de kinderen. Tevens begeleid je de kinderen met hun huiswerk en trek je er regelmatig op uit (bijvoorbeeld naar het strand).

Huishoudelijke taken zoals een laatste boodschapje doen, stofzuigen en een wasje vouwen, behoren ook tot het takenpakket.

Het huisadres is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je bent gezond.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je kunt dus ook goed samenwerken.
  • je bent flexibel inzetbaar.
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin.
  • je hebt minimaal 1 jaar ervaring in het werken met kinderen.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen (of je bent op korte termijn bereid deze te behalen).

Denk je in aanmerking te komen voor deze vacature, stuur dan z.s.m. een goed onderbouwde motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature!

Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin S. te Wassenaar.