Vacature Wassenaar voor gezin met 1 kindje voor 12-15 uur per week

Grote Zus zoekt een Pedagogisch Begeleider/Nanny voor een sympathiek gezin in Wassenaar (gratis parkeren, goed bereikbaar per OV) 

Dit vriendelijke gezin, wonend in Wassenaar zoekt voor 12 – 15 uur in de week (verdeeld over 2 dagen, of meer uren over 4 dagen) een Pedagogisch Begeleider/Nanny voor 1 kind. De opvangdagen en de begintijd zijn nader te bepalen, je werkt tot ongeveer 19:00uur. Ouders gaan graag in overleg over de mogelijke werkuren. De uren en bij behorende vergoeding per week staan vast en wordt in de overeenkomst opgenomen. 

De startdatum hangt af van de beschikbaarheid van de nanny. Ouders willen graag zo snel als mogelijk starten. Ouders staan ook open om de uren gefaseerd op te bouwen.

Het gezin bestaat uit een vader, moeder en een dochtertje van bijna 2 jaar. Het meisje is lief, vrolijk en tevreden. Zij eet, slaapt en ontwikkelt goed. Zij maakt graag contact en kan genieten van zowel samenspelen als zelfstandig spelen. 

De ouders zijn hartelijk en zoeken een positief ingestelde nanny/pedagogisch begeleider. Je hebt passie voor het werken met kinderen. De ouders hebben een andere moedertaal dan Nederlands, het is voor hen belangrijk dat de nanny enthousiast is om de Nederlandse taal aan hun dochtertje te leren. Je bent enthousiast over de ontwikkeling van kinderen. De ouders zijn op zoek naar een betrouwbare en beschikbare nanny met oprechte aandacht voor het werk. 

De moeder heeft een kantoor in huis en werkt veelal vanuit huis. Zij is niet zichtbaar aanwezig tijdens de opvang/werkuren van de nanny. Een nanny met een rijbewijs is een pre. (Er is een auto ter beschikking tijdens opvang). Eventuele woon werk reiskosten worden vergoed. 

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je werkt als zelfstandig pedagogisch begeleider, met een bruto maandvergoeding.
  • je bent flexibel.
  • je rookt niet (tijdens de opvang).
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin.
  • je woont in Wassenaar of randgemeenten. 

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende/ MBO-3 Pedagogisch Werk (of vergelijkbaar)

klik op de link voor de diplomalijst https://duo.nl/particulier/werken-als-gastouder.jsp

Herken je jezelf in dit profiel? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Stuur z.s.m. een motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature! Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin T te Wassenaar.