Vacature Voorschoten voor gezin met 2 kinderen (27-30 uur p/w maandag, dinsdag en woensdag)

Een hartelijk gezin wonend in Voorschoten (Noord-Hofland), zoekt per september 2021 voor 27-30 uur op maandag, dinsdag en woensdag een zorgzame nanny voor 2 kinderen. Het gaat om een twee-eiige jongenstweeling van bijna 3 jaar. (Andere dagen zijn mogelijk in overleg) 

Het gaat in de eerste plaats om opvang tot de jongens naar school gaan, maar bij een wederzijdse klik kan het jaar erop doorgewerkt worden als opvang na afloop van de schooldagen. 

De ouders zijn op zoek naar een liefdevolle, alerte en geduldige nanny. De nanny stelt zich betrokken op naar de ontwikkeling van de kinderen en staat open voor de hedendaagse opvoeding waarbij het kind betrokken wordt en er zoveel mogelijk de behoeften van kind worden gezocht. De nanny begrijpt dat een gefrustreerd kind de ruimte moet hebben om eerst te ontladen, voordat hij verder kan. De nanny kan op een rustige en directe manier handelen, is communicatief vaardig, denkt oplossingsgericht en heeft ervaring in het werken met jonge kinderen. Bij voorkeur heb je ervaring in opvang van tweelingen. 

Je vindt het leuk om de opvangdag te organiseren en de kinderen warmte en regelmaat te bieden. Je bent wel in voor een geintje en kan inspelen op de humor van peuters. Je gaat graag met de kinderen naar buiten – ook als het weer iets tegenzit. Je vindt gezond eten belangrijk en bij voorkeur kook je samen met de kinderen (een deel van) de vegetarische avondmaaltijd. Daarnaast ben je iemand die de dag creatief  aanvliegt. Je ziet het als een uitdaging om het gezin te ontzorgen en je wordt als een belangrijk onderdeel van het gezin gezien. 

Overige functie-eisen: 

  • je werkt met kinderen, omdat je dat écht leuk vindt.
  • je bent een energiek, flexibel, positief ingesteld en warm persoon. 
  • je stelt je pro actief op.
  • je spreekt goed Nederlands. 
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling. 
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus. 
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin. 
  • je bent woonachtig in Leiden, Voorschoten of randgemeenten.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn, MBO PW3/4, HBO pedagogiek (of vergelijkbaar, klik hier om de volledige diplomalijst te zien) en een certificaat EHBO voor kinderen (of je bent bereid deze op een snelle manier te behalen)

Wij zijn op zoek naar jou, stuur z.s.m. een motivatie o.v.v. vacature gezin B. te Voorschoten naar info@grote-zus.com. Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto.