Vacature Scheveningen voor gezin met 2 kinderen (20 uur p/w verdeeld over 2/3 dagen)

Gezin, wonend in Scheveningen, zoekt medio november/december voor +/- 20 uur in de week (+/- 2 tot 3 dagen afhankelijk van het rooster van moeder en de beschikbaarheid van de nanny) een nanny voor 2 kinderen. De opvang zal vooral in de middag/avond plaatsvinden (van 15:00-23:00uur).

De kinderen zijn twee meisjes van bijna 5 jaar en 2 jaar. Het meisje van bijna 5 jaar is een muzikaal en sociaal meisje. Zij houdt van dansen, zingen en creatief bezig zijn. Zij heeft een eigen wil en houdt van kletsen (zowel engels als nederlands). Het meisje van 2 jaar is lief en vrolijk. Zij houden er beide van om naar buiten te gaan. De meisjes gaan goed met elkaar om.

Het gezin is op zoek naar een ondernemende en flexibele nanny. Het is belangrijk dat de kinderen de ruimte krijgen om te ontdekken en te ontwikkelen. Je bent communicatief vaardig en consequent. Je kunt je vinden in- en je bent graag onderdeel van de opgewekte huiselijke sfeer en speelt in op de zelfstandige en leergierige houding van de meisjes.

Gedurende de dag worden er licht huishoudelijke taken verricht en aan het eind van de dag kook je voor het gezin. Tevens worden er eventuele speelafspraakjes georganiseerd.

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je bent bereid jezelf voor langere tijd (minimaal één jaar) te koppelen aan het gezin.
  • je bent woonachtig in Den Haag of omgeving.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen.