Vacature Oegstgeest voor gezinnen met 5 kinderen 20 uur/ 2 dagen

Gezinnen wonend in Oegstgeest, zoeken z.s.m. voor 20 uur in de week (maandag en woensdag)  een gezamenlijke nanny voor 5 kinderen (neefjes en nichtjes). Per half april werk je binnen 1 gezin met 3 kinderen.
Het gaat om een periode van een half jaar, met wellicht een mogelijkheid voor verlenging.

De familie is open en hartelijk en de nanny wordt als belangrijk onderdeel van de familie gezien. Het gaat om twee jonge dreumesen, een peuter en twee kleuters. De ouders zijn op zoek naar een actieve en doortastende nanny met ervaring in  het werken met kinderen.

Je bent creatief en je vindt het leuk om de kinderen verschillende materialen aan te bieden. Je springt in op het ontdek -en experimenteergedrag van de kinderen, zowel binnen als buiten.Je gaat graag naar buiten, bijvoorbeeld naar de  nabijgelegen speeltuin.

Je kunt goed inspelen op verschillende kindbehoeftes en je wisselt het activiteitenaanbod makkelijk af. Je vindt het leuk om gezond te koken en betrekt de kinderen hierbij.

Overige functie-eisen:

  • je bent  een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je bent bereid jezelf voor minimaal een half jaar te koppelen aan het gezin.
  • je bent woonachtig in Oegstgeest of omgeving.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen.

Heb je interesse in deze vacature, dan zien wij jouw CV, goed onderbouwde motivatie en een recente foto graag tegemoet op info@grote-zus.com t.a.v gezin D. te Oegstgeest.