Vacature Oegstgeest voor gezin met 3 kinderen (di, woe , do 21-30 uur p/w)

Grote Zus zoekt een zorgzame nanny/pm-er voor een gezin in Oegstgeest

Jong gezin, wonend in Oegstgeest, zoekt per direct voor 21-30 uur in de week (woensdag en donderdag van 8:00-18:30 uur en dinsdag van 8:00-18.30 uur, indien gewenst is het mogelijk om om de week tot 14.00 uur te werken) een nanny voor 3 kinderen.

Het gezin bestaat uit drie lieve jongetjes. De ouders zijn op zoek naar een nanny met een toegankelijk en rustig karakter, empathisch vermogen en pedagogisch inzicht.

Het oudste jongetje is net 7 en start na de zomer in groep 4. Hij is sensitief, nadenkend en fantasierijk en kan zichzelf goed vermaken. Het middelste jongetje is 4 en zit sinds kort op de basisschool. Hij houdt van fysiek bezig zijn, beleeft veel plezier aan rollenspellen en heeft een zachtmoedig karakter. Het jongste jongetje is 2 en juist weer wat extraverter. Hij is vrolijk en opgewekt en beleeft veel plezier aan spel met zijn broers. Het is een rustig en warm gezin met ruimte voor ontplooiing en aandacht voor individuele ontwikkeling.

Je vindt het leuk om een geborgen en rustige sfeer te creëren waarin er ruimte is voor het lezen van een boekje, om zelf te spelen, te knutselen of naar buiten te gaan.  Je bent verder een belangrijk onderdeel van het gezin en denkt graag mee over de opvoeding van de kinderen.

Gedurende de dag worden er licht huishoudelijke taken verricht en aan het eind van de dag kook je voor het gezin. Daarnaast worden er eventuele speelafspraakjes georganiseerd.

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • je bent communicatief vaardig.
  • je bent bereid jezelf voor langere tijd (minimaal één jaar) te koppelen aan het gezin.
  • je bent woonachtig in Leiden/Oegstgeest of omgeving.
  • je ontvangt een bruto-uurvergoeding van EUR 15,25 per uur.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn, MBO-3 PW of HBO pedagogiek. Een vergelijkbare opleiding voldoet in de meeste gevallen ook (kijk op https://duo.nl/particulier/images/lijst-kwalificerende-opleidingen-gastouder-a.pdf)Verder heb je een certificaat EHBO voor kinderen of je bent bereid deze te behalen.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Stuur ons jouw CV, motivatie en een recente foto o.v.v. vacature gezin van H. te Oegstgeest.