Vacature Oegstgeest voor gezin met 3 kinderen voor één dag in de week de woensdag 9,5 uur (of twee dagen in de week 19 uur)

Grote Zus zoekt een nanny/pedagogisch medewerker voor een gezin in Oegstgeest (wijk Poelgeest)

Een hecht en spontaan gezin wonend in Oegstgeest zoekt per 1 januari 2024 voor 9,5 uur in de week (woensdag 08.30-18.00 uur) een nanny voor 3 kinderen. Het gezin bestaat uit vader, moeder, drie jongetjes van 6, 4 en 1,5 jaar en een poes. Wanneer je beschikbaar bent voor 2 dagen in de week (op woensdag en donderdag) zien wij jouw sollicitatie ook graag tegemoet. Dit behoort ook tot de mogelijkheden.

Het oudste jongetje is grappig, lief en een gezellige kletskous. Hij houdt van lego, hutten bouwen en buitenspelen. Het middelste broertje is een gevoelig en blij kereltje die goed weet en kan aangeven wat hij of niet wil. Ook hij gaat graag naar buiten en vindt het leuk om met zijn broer, en met lego of duplo te spelen. Hij kan heel goed zelf spelen en zichzelf vermaken. De oudsten twee gaan naar de Montessorischool en zijn dikke vrienden. De jongste (nu 1,5) is ontzettend vrolijk en kijkt alles af bij zijn grote broers. Hij ontdekt van alles, houdt van sensorische speelmaterialen en van boekjes lezen. Hij is avontuurlijk en open.

De ouders zijn op zoek naar een initiatiefrijke en liefdevolle nanny die goed de behoeftes van de kinderen kan aanvoelen en hier op in speelt. Je gaat graag en veel met de kinderen naar buiten, je bent actief in het aanbieden van activiteiten en kunt goed zelfstandig beslissingen nemen. Je bent rustig, zachtaardig en ook energiek en hebt een echte passie voor het werken met kinderen. Op de opvangdag ben je flexibel (in het bijstellen van plannen, maar ook om zo nu en dan iets langer te blijven). Ouders staan open voor jouw observaties van de kinderen en hun behoeften en vinden een open communicatie met jou belangrijk. 

Aan het einde van de ochtend haal je de twee oudsten uit school. Je luncht met de kinderen (en vaak de ouders vanwege thuis werken) en in overleg kook je het avondeten voor de kindjes en eet je met de jongens. 

Overige functie-eisen: 

  • je hebt ervaring in het werken met kinderen. 
  • je spreekt goed Nederlands. 
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling. 
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus. 
  • je stelt je pro-actief op.
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin. 
  • het is een pré indien je zo nu en dan een extra middag de kinderen kunt opvangen. (?)
  • je bent woonachtig in Oegstgeest of randgemeenten.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn, MBO PW3/4, HBO pedagogiek (of vergelijkbaar – klik op deze link voor de diplomalijst) en een certificaat EHBO voor kinderen (of je bent bereid deze op een snelle manier te behalen)

Wij zijn op zoek naar jou, stuur z.s.m. een motivatie o.v.v. ‘vacature gezin R.’ te Oegstgeest naar info@grote-zus.com. Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto.