Vacature Oegstgeest voor gezin met 3 kinderen (13 uur p/w verdeeld over 3 dagen)

Gezin, wonend in een mooie, kindvriendelijke wijk in Oegstgeest, zoekt per 4 september voor +/- 13 uur in de week een nanny voor 3 kinderen. De 3 middagen (van +/- 14.15 – 18.30 uur) zijn nader te bepalen aan de hand van beschikbaarheid van de nanny.

Het gezin bestaat uit vader, moeder, een meisje van 10 jaar, een meisje van 7 jaar en een jongen van 5 jaar. Het gezin vindt aandacht voor elkaar, gezelligheid, plezier en duidelijke regels belangrijk. De ouders zijn op zoek naar een nanny met een passie voor het werken met kinderen en oprechte interesse en aandacht voor kinderen. De nanny is flexibel en graag onderdeel van een gezellig, sportief en levendig gezin.

Het oudste meisje is pienter en sportief. Zij houdt van zwemmen en zit op hockey. Het tweede meisje is sociaal, gevoelig, vrolijk en energiek. Zij zit op hockey, judo en ze krijgt pianoles. Ze houdt van gezelschapsspelletjes spelen. Het jongetje is rustig, geïnteresseerd, kijkt in het begin de kat uit de boom en kan zichzelf goed vermaken.

Jouw werkdag begint met het ophalen van de kinderen van een school in Noordwijk. Een auto is daarom een must. Tevens zul je de kinderen met regelmaat naar (sport)clubjes en/of speelafspraakjes brengen en halen. De prioriteit ligt bij de kinderen, maar licht huishoudelijke taken (zoals koken aan het eind van de dag) zijn ook onderdeel van jouw takenpakket.

Ben jij oprecht geïnteresseerd in mensen en kinderen? Ben je liefdevol en bied je kinderen duidelijkheid en structuur? Ben je iemand met een frisse kijk op en/of heb jij goede ideeën binnen de opvoeding/ ontwikkeling van kinderen? Ben jij pro-actief en denk je mee binnen het gezin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je rookt niet.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je bent bereid jezelf voor langere tijd (minimaal één jaar) te koppelen aan het gezin.
  • je bent woonachtig in Oegstgeest of omgeving.
  • je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen.

Heb je interesse in deze vacature, dan zien wij jouw CV, goed onderbouwde motivatie en een recente foto graag tegemoet op info@grote-zus.com t.a.v gezin D, te Oegstgeest.