Vacature Oegstgeest voor gezin met 2 kinderen

Een hecht en spontaan gezin wonend in Oegstgeest zoekt per uiterlijk eind maart 2021 voor 9,5 uur in de week (woensdag 08.30-18.00 uur) een nanny voor 2 kinderen. Het gezin bestaat uit vader, moeder, twee jongetjes van drieënhalf en anderhalf jaar en een poes. 

Het oudste jongetje is vrolijk, lief, gevoelig en kijkt vaak even de kat uit de boom. Hij is een gezellige kletskous, houdt enorm van voorgelezen worden, van hutten bouwen en buitenspelen. Hij gaat in maart naar groep 1 van de Montessorischool. Zijn jongere broertje is een vrolijk en blij kereltje. Hij is lief, aanhankelijk en weet goed wat hij wil. Ook hij gaat graag naar buiten en vindt het leuk om met (de) zand(tafel) te spelen. 

De ouders zijn op zoek naar een initiatiefrijke en liefdevolle nanny die goed de behoeftes van de kinderen kan aanvoelen en hier op in speelt. Je gaat graag en veel met de kinderen naar buiten, je bent actief in het aanbieden van activiteiten en kunt goed zelfstandig beslissingen nemen. Je bent rustig, zachtaardig en ook energiek en hebt een echte passie voor het werken met kinderen. Op de opvangdag ben je flexibel (in het bijstellen van plannen, maar ook om zo nu en dan iets langer te blijven). Ouders staan open voor jouw observaties van de kinderen en hun behoeften en vinden een open communicatie met jou belangrijk. 

Aan het einde van de ochtend haal je de oudste uit school. Je luncht met de kinderen en in overleg kook je zo nu en dan het avondeten voor het gezin en eet je met de jongens. 

Het gezin woont momenteel nog in Amsterdam en verhuist per 1 januari naar Oegstgeest. 

Overige functie-eisen: 

  • je hebt ervaring in het werken met kinderen. 
  • je spreekt goed Nederlands. 
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling. 
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus. 
  • Je stelt je pro-actief op.
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin. 
  • het is een pré indien je zo nu en dan een extra middag de kinderen kunt opvangen. 
  • je bent woonachtig in Oegstgeest of randgemeenten.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn, MBO PW3/4, HBO pedagogiek (of vergelijkbaar). Klik op deze link voor de diplomalijst en een certificaat EHBO voor kinderen (of je bent bereid deze op een snelle manier te behalen)

Wij zijn op zoek naar jou, stuur z.s.m. een motivatie o.v.v. ‘vacature gezin van v.d. R.’ te Oegstgeest naar info@grote-zus.com. Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto.