Vacature Oegstgeest voor gezin met 2 kinderen voor 20 uur in de week (dinsdag en donderdag evt andere dagen in overleg)

Grote Zus zoekt een nanny/ pedagogisch begeleider voor een hecht en warm gezin (wonend in Oegstgeest – tegen Leiden aan) per september 2023.

Het gezin zoekt een liefdevolle nanny voor 20 uur in de week. Het gaat om de opvang van een jongetje van 2 jaar en een pasgeboren jongetje. De opvang dagen zijn dinsdag en donderdag van 8:30-18:30uur. Andere werkdagen zijn eventueel bespreekbaar. 

Het jongetje van 2 jaar is energiek, vrolijk en gevoelig. Hij vindt het leuk om met duplo te spelen, boekjes te lezen en lekker buiten te zijn. De nanny wordt als belangrijk onderdeel van het gezin gezien. De ouders zijn op zoek naar een nanny/PM’er met een vrolijke en lieve benadering naar de kinderen. Je hebt een geïnteresseerd en een verzorgend karakter. 

Verder heb je ervaring als professional in de kinderopvang/gastouder branche. Je vindt het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden in de ontwikkeling en dat zij de mogelijkheid krijgen te ontdekken. Licht huishoudelijke taken (waaronder koken en een wasje vouwen), zijn onderdeel van het takenpakket.

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je werkt als zelfstandig pedagogisch begeleider, met een bruto uurvergoeding.
  • je stelt je flexibel op. 
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin.
  • je woont in Oegstgeest/Leiden of randgemeenten. 

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende/Pedagogisch Werk 3 (of vergelijkbaar, klik op deze link voor de diplomalijst 

Herken je jezelf in dit profiel? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Check voor meer informatie onze website www.grote-zus.com. Stuur z.s.m. een motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature!

Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin B. te Oegstgeest.