Vacature Noordwijk voor gezin met 3 kinderen voor 33 uur in de week

Dit vriendelijke en warm gezin binnenkort wonend in Noordwijk zoekt zo snel mogelijk voor 33 uur in de week verdeeld over 3 dagen een zorgzame nanny voor een meisje van 2 jaar en een tweeling van 5 maanden. De opvangdagen worden in overleg nader bepaald. Naar verwachting worden het 3 van de volgende dagen: maandag, dinsdag, woensdag en/of donderdag van 7:00 (of 7:30) tot 18:00 (of 17:30) uur. Schroom niet om contact te zoeken bij een beschikbaarheid van 2 of 4 dagen, mogelijk past dit binnen de opvangvraag. 

Het meisje van 2 jaar is lief, vrolijk, sociaal, behulpzaam en een beetje verlegen. Zij geniet van alles om haar heen en gaat graag op onderzoek uit. De baby’s ontwikkelen ook goed. Zij zijn vrolijk, rustig en zitten goed in hun vel.  

De ouders zijn op zoek naar een samenwerking met een lieve, betrouwbare en enthousiaste nanny. Zij staan open voor goede, verfrissende ideeën over opvang, opvoeding en ontwikkeling van kinderen. De nanny is positief ingesteld, adequaat en heeft empathisch vermogen.  

Enige ervaring in de opvang van (jonge) kinderen als professional of als moeder is gewenst. Enthousiasme en motivatie is het allerbelangrijkst. Je ziet het als een uitdaging om het gezin te ontzorgen. Je bouwt graag aan een (langer durende) vertrouwensrelatie en je wordt als een belangrijk onderdeel van het gezin gezien. Je bent iemand die duidelijk communiceert en zich eerlijk en open opstelt.  Het wordt als zeer prettig ervaren als je aan het einde van de dag mee helpt in de spits (zoals bijvoorbeeld eten voorbereiden en met de kinderen te eten).  

Overige functie-eisen:  

  • je bent een energiek, warm en liefdevol persoon.  
  • je spreekt goed Nederlands.  
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.  
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.  
  • je werkt als zelfstandig pedagogisch begeleider, met een bruto maandvergoeding. 
  • je bent flexibel en vindt het niet bezwaarlijk dat moeder eventueel thuis is door onregelmatig werk. 
  • je stelt je proactief op. 
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin.  
  • je bent woonachtig in Noordwijk, de bollenstreek of randgemeenten.  

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn, MBO PW3, HBO pedagogiek (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO bij baby’s en kinderen (of je bent bereidt deze op een snelle manier te behalen). Klik op deze link voor de diplomalijst.

Herken je jezelf in dit profiel? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Bel voor meer informatie naar Marleen (0638398322).

Stuur z.s.m. een motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature! Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin N. te Noordwijk.