Vacature Noordwijk voor gezin met 2 kinderen voor 2 of 3 dagen (18 – 27 uur) in de week op ma, woe en/of vrij – andere dagen in overleg

Grote Zus zoekt een nanny/ pedagogisch begeleider voor een vriendelijk gezin (wonend vlakbij het strand) in Noordwijk per zo snel mogelijk (juli/aug 2024).

Het gezin zoekt een liefdevolle nanny voor 18 – 27 uur in de week. Het gaat om de opvang van een meisje van 3 jaar en een meisje van 2 jaar. De opvang dagen zijn maandag van 8:00-18:00 uur, woensdag en vrijdag van 9:00-17:00 uur. Andere werkdagen zijn eventueel bespreekbaar. 

De meisjes zijn vrolijk. Zij houden van fantasie spel, boekjes lezen, dansen en lekker buiten zijn (het gezin woont dichtbij een fijne speeltuin). De nanny wordt als belangrijk onderdeel van het gezin gezien. De ouders zijn op zoek naar een nanny/PM’er met een enthousiaste en lieve benadering naar de kinderen. Je hebt een geïnteresseerd en een verzorgend karakter. 

Verder heb je ervaring als professional in de kinderopvang/gastouder branche. Je vindt het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden in de ontwikkeling en dat zij de mogelijkheid krijgen te ontdekken. Licht huishoudelijke taken (waaronder koken en een wasje vouwen), zijn onderdeel van het takenpakket.

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je werkt als zelfstandig pedagogisch begeleider, met een bruto uurvergoeding.
  • je stelt je flexibel op. 
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin.
  • je woont in de bollenstreek/ (in de buurt van) Noordwijk of randgemeenten. 

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende/Pedagogisch Werk 3 (of vergelijkbaar) klik op deze link voor de diplomalijst

Herken je jezelf in dit profiel? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Stuur z.s.m. een motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature! Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin R. te Noordwijk.