Vacature Noordwijk voor gezin met 2 kinderen voor 1 of 2 dagen (21 uur) in de week op di of do

Grote Zus zoekt een liefdevolle nanny/pedagogisch begeleider voor een gezin in Noordwijk (dichtbij duinen en strand)

Een sociaal en open gezin wonend in Noordwijk, zoekt per september/oktober 2024 (of evt eerder) voor 21 uur (of 10,5 uur) in de week verdeeld over 2 dagen (of 1 dag) een zorgzame nanny voor een babytweeling van dan 10 maanden. De opvangdagen zijn dinsdag en/of donderdag (van 7:30 uur tot 18.00 uur). 

De tweeling is prematuur geboren, de zorg voor hen vraagt extra aandacht. Bij voorkeur heb jij ervaring in het werken met jonge kinderen en/of ervaring met de opvang van tweelingen/meerdere kinderen. 

De ouders zijn op zoek naar een vriendelijke, open en eerlijke nanny die graag naar buiten gaat met de kinderen. Je vindt het leuk om de opvangdag te organiseren, te zingen, voor te lezen en contact te maken. Verder is het belangrijk dat je de kinderen rust en regelmaat biedt. Je bent iemand die met enige creativiteit en flexibiliteit de dag aanvliegt en je ziet het als een uitdaging om het gezin te ontzorgen. 

Wanneer je in augustus de uren al rustig aan zou willen opbouwen behoort dit ook tot de mogelijkheden.  

Overige functie-eisen: 

  • je bent een energiek, positief ingesteld en warm persoon. 
  • je spreekt goed Nederlands (dit is jouw voertaal). 
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling. 
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus. 
  • je bent flexibel. 
  • je stelt je pro-actief op.
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin. 
  • je bent woonachtig in Noordwijk of randgemeenten.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn, MBO PW3/4, HBO pedagogiek (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen (of je bent bereidt deze op een snelle manier te behalen).

Wij zijn op zoek naar jou, stuur z.s.m. een motivatie o.v.v. vacature gezin W. te Noordwijk naar info@grote-zus.com. Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto.