Vacature Leiden voor gezin met een jongenstweeling (9 uur p/w)

Grote Zus zoekt een doortastende nanny/pedagogisch begeleider voor een gezin in Leiden 

Een hartelijk gezin wonend in (centrum) Leiden, zoekt per mei 2020 voor 9 uur op donderdag of vrijdag, of beide dagen 4,5 uur in de ochtend, een zorgzame nanny voor 2 kinderen. Het gaat om een jongenstweeling van 1,5 jaar. 

De ouders zijn op zoek naar een liefdevolle, alerte en geduldige nanny. De nanny stelt zich betrokken op naar de ontwikkeling van de kinderen en staat open voor de hedendaagse opvoeding. De nanny kan op een rustige en directe manier handelen, is communicatief vaardig, denkt oplossingsgericht en heeft ervaring in het werken met jonge kinderen. 

Bij voorkeur heb jij ervaring met kinderen met een zorgvraag en/of ervaring in opvang van tweelingen. Het is belangrijk dat je open staat om meer te weten te komen over de medische achtergrond van één van de kinderen. 

Je vindt het leuk om de opvang dag te organiseren en de kinderen rust en regelmaat te bieden. Daarnaast ben je iemand die de dag creatief en flexibel (out of the box) aanvliegt. Je ziet het als een uitdaging om het gezin te ontzorgen en je wordt als een belangrijk onderdeel van het gezin gezien. 

Overige functie-eisen: 

  • je bent een energiek, positief ingesteld en warm persoon. 
  • je spreekt goed Nederlands. 
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling. 
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus. 
  • je bent flexibel. 
  • Je stelt je pro actief op.
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin. 
  • je bent woonachtig in Leiden of randgemeenten.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn, MBO PW3/4, HBO pedagogiek (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen (of je bent bereid deze op een snelle manier te behalen)

Wij zijn op zoek naar jou, stuur z.s.m. een motivatie o.v.v. vacature gezin B. te Leiden naar info@grote-zus.com. Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto.