Vacature Leiden voor gezin met 4 kinderen (20 uur p/w verdeeld over 2 dagen)

Gezin, wonend in Leiden, zoekt per januari  (mogelijk februari) voor 20 uur in de week (dinsdag en donderdag van 08.00 tot 18.00 uur) een nanny voor 4 kinderen.

Het gezin bestaat uit vader, moeder, een meisje van 10 jaar, een jongetje van 8 jaar, een meisje van 7 jaar en ouders verwachten in september een meisje.

De ouders zijn op zoek naar een ondernemende, flexibele en praktisch ingestelde nanny. Ouders vinden het belangrijk dat hun kinderen de ruimte krijgen om te ontdekken. Er moeten wat de ouders betreft regels zijn, maar ze vinden het tevens belangrijk dat kinderen wordt geleerd verantwoordelijkheid te dragen.

Het oudste meisje is een vrolijk, creatief en verstandig meisje, ze observeert, is nieuwsgierig en kijkt de kat uit de boom. Ze zit op turnen en op theaterles. Het oudste jongetje is gevoelig, expressief, aanwezig en speelt graag met zijn knuffels. Hij zit net als zijn beide zussen op turnen. Het jongste meisje is een vrolijk, afwachtend en rustig meisje. Ze houdt van tekenen en lezen. De kinderen hebben konijnen als huisdier.

Gedurende de dag worden er licht huishoudelijke taken verricht en aan het eind van de dag kook je voor het gezin. Tevens worden er eventuele speelafspraakjes georganiseerd en is het mogelijk dat (één van) de kinderen naar een sportactiviteit begeleid moeten worden.

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je bent bereid jezelf voor langere tijd (minimaal één jaar) te koppelen aan het gezin.
  • je bent woonachtig in Leiden of omgeving.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen.

Heb je interesse in deze vacature, dan zien wij jouw CV, goed onderbouwde motivatie en een recente foto graag tegemoet op info@grote-zus.com t.a.v gezin T, te Leiden.