Vacature Leiden voor gezin met 3 kinderen voor 21,5 uur verdeeld over 2 dagen

Grote Zus zoekt een nanny/pedagogisch medewerker voor een gezin in Leiden (Tuinstad- Staalwijk)

Een hecht en spontaan gezin wonend in Leiden zoekt per 1 april 2024 (of zo spoedig mogelijk erna) voor 21,5 uur in de week (maandag en dinsdag van 7:15-18.00uur of maandag en vrijdag van 7:15-18:00uur) een nanny voor 3 kinderen. Het gezin bestaat uit vader, moeder, twee jongetjes van bijna 6 jaar en bijna 4 jaar en een meisje van 6 maanden. Het gezin houdt van gezelligheid en gaat er graag op uit naar bijvoorbeeld het strand, het bos en de duinen. Er is oprechte aandacht naar elkaar.

Het oudste jongetje is vrolijk en enthousiast. Hij houdt van tekenen, het heelal en voetbal. Het jongetje van bijna 4 jaar is een vrolijk, open kereltje en helpt graag mee met alles in huis. Zij gaan beiden graag naar buiten, houden van boekjes lezen en van kapla, treinbanen en knikkerbanen bouwen. Het jongetje van bijna 6 jaar gaat naar de Haanstra school en zijn broertje gaat over een paar maanden ook starten. Zij zijn dol op hun zusje. Zij is een tevreden en een erg lieve baby.

De ouders zijn op zoek naar een initiatiefrijke en liefdevolle nanny die goed de behoeftes van de kinderen kan aanvoelen en hier op in speelt. Je gaat graag met de kinderen naar buiten, je bent actief in het aanbieden van activiteiten en zorgt voor een vrolijke en gezellige sfeer. Je bent rustig, zachtaardig en hebt een echte passie voor het werken met kinderen. Op de opvangdag ben je flexibel (in het bijstellen van plannen). Ouders staan open voor jouw ideeën en vinden een fijne samenwerking en een open, en duidelijke communicatie belangrijk.

Aan het begin en aan het einde van de schooldag breng en haal je de twee oudsten uit school. Een proactieve houding met betrekking tot licht huishoudelijke taken (zoals wasje opvouwen, boodschapje doen en evt. voorbereidend werk voor het koken) wordt erg gewaardeerd, en behoort indien mogelijk en in overleg tot het takenpakket.

Overige functie-eisen:

 je bent een energiek, liefdevol en geduldig persoon.
 je spreekt goed Nederlands.
 je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
 je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
 je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
 je bent ondernemend.
 je hebt een flexibele en open houding.
 je bent bereid jezelf voor langere tijd (minimaal één jaar) te koppelen aan het gezin. 
 je woont in Leiden of in de omgeving van Leiden.
 je rookt niet.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn, MBO-3 Pedagogisch Werk (of vergelijkbaar klik op deze link voor de diplomalijst) en een certificaat EHBO voor kinderen.

Stuur z.s.m. een motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature! Daarnaast ontvangen we graag jouw CV en een recente foto via het mailadres: info@grote- zus.com t.a.v. vacature gezin D. te Leiden.