Vacature Leiden voor gezin met 3 kinderen (20 of 30 uur, 2/3 dagen)

Grote Zus zoekt een pedagogisch begeleider voor een sympathiek gezin in Leiden.

Dit open en sociale gezin, wonend in Leiden zoekt per 1 mei 2020 voor 20-30 uur, 2/3 dagen in de week een pedagogisch medewerker/nanny voor 3 kinderen. De ouders hebben voorkeur voor de volgende opvangdagen; maandag, dinsdag en/of donderdag, maar staan open voor 2 of 3 andere dagen. Opvangtijden zijn van 8:00-18:00uur. 

Het oudste kind van dit gezin is een jongen van (net) 4 jaar, zijn zusje is bijna 3 jaar en zij hebben een broertje van 8 maanden. De oudste twee zijn ondernemend, vrolijk en pienter. Ze houden van knutselen, puzzelen, (buiten) spelen, verkleden en boekjes lezen. Het oudste jongetje is lief, sociaal en kijkt eerst even de kat uit de boom. Het meisje staat stevig in haar schoenen. Ze is lief, een lekkere kletskous en houdt erg van liedjes zingen. De twee oudste zijn echte maatjes en dol op hun babybroertje. De baby begint net met kruipen. Hij is een goede eter en vindt het heel gezellig met zijn grote broer en zus. Hij lacht naar iedereen. 

De ouders zijn op zoek naar een liefdevolle, rustige en ondernemende nanny met oprechte aandacht en interesse voor de kinderen. Verder ben je communicatief vaardig en doortastend.

Je gaat graag naar buiten met de kinderen. Je bezit pedagogische kwaliteiten en zet deze bewust in. Verder vind je het belangrijk dat de kinderen gestimuleerd worden in hun ontwikkeling en dat zij de mogelijkheid krijgen om te ontdekken. Licht huishoudelijke taken (waaronder koken), zijn onderdeel van het takenpakket. Net als het brengen en halen van en naar school/peuterspeelzaal van de oudste twee. 

Het gezin moet helaas afscheid nemen van hun huidige nanny vanwege verhuizing. De nanny heeft aangegeven contact te willen leggen met de nieuwe nanny zodat zij informatie kan delen en kan bevestigen met een prettig gevoel terug te kijken op een mooie tijd bij dit gezin. 

Het is betaald parkeren voor de deur, maar de ouders kunnen de nanny aanmelden als gast en eventuele parkeerkosten voor hun rekening nemen.

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je werkt als zelfstandig pedagogisch begeleider, met een bruto uurvergoeding.
  • je bent flexibel.
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin.
  • je woont in Leiden of randgemeenten. 
  • je vindt het niet bezwaarlijk dat vader thuis (op zolder) werkt. Hij luncht zo nu en dan mee, maar is verder tijdens de opvang niet aanwezig. 

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende/Pedagogisch Werk (of vergelijkbaar) klik op deze link voor de diplomalijst.

Herken je jezelf in dit profiel? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Stuur z.s.m. een motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature! Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin K. te Leiden.