Vacature Leiden voor gezin met 2 kinderen (3 dagen 27 uur p/w, dinsdag, woensdag, donderdag, 2 dagen p/w ook mogelijk) 

Grote Zus zoekt een nanny/pedagogisch begeleider voor een hartelijk gezin in Leiden

Gezin, wonend in een Leiden zoekt z.s.m. voor 27 uur in de week een nanny voor 2 kinderen. De opvang dagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag van 8:30uur en 17:30uur. Ouders staan eventueel open voor 2 opvangdagen in totaal 18 uur per week en/of opbouw in uren voor een bepaalde periode. 

De oudste van de twee kinderen is een jongetje van bijna 3 jaar. Hij is slim, energiek en houdt van muziek luisteren, dansen en hij houdt van dieren. Zijn zusje van 11 maanden is helemaal gek op hem. Het meisje is prematuur geboren en heeft al veel meegemaakt. Zij is lief, heeft een open karaktertje en is gevoelig. 

Dit liefdevolle gezin voedt de kinderen 2-talig (Nederlands en Duits) op. Zij bieden de kinderen ruimte om te kunnen ontwikkelen. Zij hebben een lieve (binnen) poes. 

De ouders zijn op zoek naar een rustige en bij voorkeur ervaren nanny/PM’er met een proactieve instelling. Je kunt goed inspelen op de behoeften van de kinderen en stelt je betrokken op. Je houdt ervan om naar buiten te gaan (evt. gezinsauto ter beschikking) en creatief met de kinderen bezig te zijn. Je kookt voor de kinderen en eet eventueel met hen.

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je bent flexibel.
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin.
  • je rookt niet.
  • je woont in Leiden of randgemeenten.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende/Pedagogisch Werk (of vergelijkbaar) Klik op deze link voor de diplomalijst.

Herken je jezelf in dit profiel? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Stuur z.s.m. een motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature!

Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin H. te Leiden.