Vacature Leiden voor gezin met 1 kind voor 24 uur per week verdeeld over 3 dagen

Vriendelijk gezin, wonend in Leiden (binnenstad), zoekt per zo snel mogelijk voor 24 uur in de week (maandag, dinsdag en donderdag van 10:00-18:00 uur) een nanny voor 1 kind. Flexibiliteit in werkdagen/tijden wordt gezien als een pre. Je werkt met vaste uren per week op contract.

Het gezin bestaat uit een vader, moeder, een zoontje en 2 katten. Het jongetje is net 1 jaar. Hij is vrolijk, flexibel en hij gaat graag op ontdekking uit. Het is een gezin met ruimte voor ontplooiing en aandacht voor de ontwikkeling.

De ouders zijn op zoek naar een liefdevolle en bewuste professional. Je bent een enthousiaste, gestructureerde en proactieve nanny. Bij voorkeur heb je een pedagogische achtergrond en ervaring in het werken met kinderen. Je ondersteunt de moeder bij de dagelijkse zorg van het kindje.

Gedurende de dag worden er licht huishoudelijke taken verricht, denk aan een wasje draaien, een klein boodschapje doen en/of voorbereiden van het avondeten.

Aangezien het gezin in de binnenstad van Leiden woont, is het prettig als de nanny met openbaar vervoer of fiets naar het gezin kan afreizen.

Overige functie-eisen:

 • je bent een energiek, positief ingesteld en een warm persoon.
 • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
 • je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook graag onderdeel van het teamvan Grote Zus.
 • je bent integer en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • je bent communicatief vaardig.
 • je bent bereid jezelf voor langere tijd (minimaal één jaar) te koppelen aan hetgezin.
 • je rookt niet.
 • je bent woonachtig in Leiden of randgemeenten en reist met OV of fiets naar debinnenstad van Leiden.

  Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn, MBO-3 PW of HBO pedagogiek. Een vergelijkbare opleiding voldoet in de meeste gevallen ook (kijk op deze link voor de diplomalijst) 
  Verder heb je een certificaat EHBO voor kinderen of je bent bereid deze te behalen.

Wij zijn op zoek naar jou, stuur z.s.m. een motivatie o.v.v. vacature gezin H. te Leiden naar info@grote-zus.com. Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto.