Vacature Leiden voor babytweeling (3 dagen in de week)

Grote Zus zoekt een doortastende nanny/pedagogisch begeleider voor een gezin in Leiden

Een hartelijk gezin wonend in (centrum) Leiden, zoekt z.s.m. en in ieder geval vanaf 1 april 2019 voor 27 uur in de week verdeeld over 3 dagen een zorgzame nanny voor 2 kinderen. De 3 opvangdagen zijn in overleg te bepalen. Het gaat om een pasgeboren twee-eiige jongenstweeling (moeder is eind september bevallen).

De ouders zijn op zoek naar een liefdevolle, alerte en geduldige nanny. De nanny stelt zich betrokken op naar de ontwikkeling van de kinderen en staat open voor hedendaagse opvoeding, zoals natuurlijk ouderschap. De nanny kan op een rustige en directe manier handelen, is communicatief vaardig, denkt oplossingsgericht en heeft ervaring in het werken met baby’s.

Bij voorkeur heb jij ervaring met kinderen met een zorgvraag en/of ervaring met de opvang van tweelingen. Verder ben je bereidt om een training “sondevoeding geven” te volgen, mocht dit nodig blijken te zijn. Het is in ieder geval belangrijk dat je open staat om meer te weten te komen over de medische achtergrond van één van de kinderen.

Je vindt het leuk om de opvangdag te organiseren en de kinderen rust en regelmaat te bieden. Daarnaast ben je iemand die de dag met enige creativiteit en flexibiliteit aanvliegt. Je ziet het als een uitdaging om het gezin te ontzorgen en je bent je ervan bewust als een belangrijk onderdeel van het gezin gezien te worden.

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld en warm persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je bent flexibel.
  • Je stelt je pro-actief op.
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin.
  • je bent woonachtig in Leiden of randgemeenten.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn, MBO PW3/4, HBO pedagogiek (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen (of je bent bereidt deze op een snelle manier te behalen).

Wij zijn op zoek naar jou, stuur z.s.m. een motivatie o.v.v. vacature gezin B. te Leiden naar info@grote-zus.com. Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto.