Vacature in Voorschoten voor gezin met 3 kinderen (30 uur p/w verdeeld over 3 dagen)

Grote Zus zoekt een enthousiaste nanny/pm-er voor een gezin in Voorschoten

Gezin, wonend in een mooie, kindvriendelijke wijk in Voorschoten, zoekt per z.s.m. voor +/- 30 uur in de week (maandag, woensdag en donderdag van ongeveer 08.00 – 19.00 uur) een nanny voor 3 kinderen.

Het gezin bestaat uit vader, moeder, een meisje van 7 jaar, een jongetje van 5 jaar, een jongetje van 2 jaar en 2 katten. De ouders zijn op zoek naar een flexibele, actieve en ondernemende nanny. De nanny is vrolijk, verzorgd en is graag onderdeel van een gezellig en levendig gezin.

Het meisje is een zelfstandig, pienter en actief meisje. Zij houdt van zwemmen en zit op hockey. Het jongetje van 5 jaar is lief, vrolijk en dol op auto’s. Hij zwemt en hockeyt ook. Hij vermaakt zichzelf goed. Het jongste jongetje is graag buiten, de loopfiets en de speeltuin zijn favoriet.

De kinderen zijn lief, verbonden met elkaar, actief en gaan er graag op uit. De kinderen zijn graag bezig en je speelt hier als nanny goed op in. Je bent creatief en vindingrijk in het aanbieden van materialen/ activiteiten. Daarnaast is communicatie belangrijk en je hebt een consequente aanpak.

Gedurende de dag worden er licht huishoudelijke taken verricht en aan het eind van de dag kook je voor het gezin en eet je met de kinderen. Het kan ook voorkomen dat je (één van) de kinderen op bed moet leggen. Tevens worden er eventuele speelafspraakjes georganiseerd en is het mogelijk dat (één van) de kinderen naar een sportactiviteit begeleid moeten worden.

Ben jij energiek, liefdevol en evenwichtig, heb je ervaring in de kinderopvang en/of het onderwijs en bied je kinderen duidelijkheid en structuur? Ben je iemand met een frisse kijk op en/of heb jij goede ideeën binnen de opvoeding/ ontwikkeling van kinderen? Ben jij pro-actief en denk je mee binnen het gezin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je bent bereid jezelf voor langere tijd (minimaal één jaar) te koppelen aan het gezin.
  • je bent woonachtig in Voorschoten, Leiden of omgeving.
  • je bent in het bezit van een rijbewijs (auto voor opvang is beschikbaar)

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen.

Heb je interesse in deze vacature, dan zien wij jouw CV, goed onderbouwde motivatie en een recente foto graag tegemoet op info@grote-zus.com t.a.v gezin B, te Voorschoten.