Vacature in Oegstgeest voor gezin met 2 kinderen (21 uur ma, di)

Grote Zus zoekt een nanny/pm-er voor een liefdevol gezin in Oegstgeest

Gezin, wonend in een mooie, kindvriendelijke wijk in Oegstgeest, zoekt per 1 november 2017 voor 20,5 uur in de week een nanny voor 2 kinderen. De opvangdagen zijn tot 1 april 2018 maandag en dinsdag. Daarna vervalt de dinsdag en is er alleen nog opvang nodig op maandag.

Het ondernemende gezin bestaat uit vader, moeder, een meisje van 3 jaar en een baby van dan ongeveer 5 maanden. De opvang zal hoofdzakelijk nodig zijn voor de baby. Het meisje van 3 is er alleen op maandagmiddag bij. Het gezin vindt warmte, humor en positiviteit belangrijk in de opvoeding in combinatie met duidelijke regels, consequent zijn en uitleggen waarom bepaalde dingen wel/niet mogen (kennis van de how to talk to kids methode is een pré).

Het oudste meisje is uitbundig, sociaal, vrolijk en graag onder de mensen. Ze weet goed wat zij wilt, is weerbaar en houdt erg van dansen en knutselen.

Het gezin is op zoek naar een liefdevolle, geduldige en actieve nanny. Je bent een stabiel persoon en kan goed aansluiten bij het enthousiasme van het gezin. Je bent makkelijk in de omgang, je hebt interesse in pedagogiek en je hebt bij voorkeur een pedagogische achtergrond. Ook oudere dames die zich in het profiel herkennen, worden van harte uitgenodigd om te solliciteren!

Ben jij oprecht geïnteresseerd in mensen en kinderen? Ben je liefdevol, pro-actief en bied je kinderen duidelijkheid en structuur? Ben je iemand met een frisse kijk op en/of heb jij goede ideeën binnen de opvoeding/ ontwikkeling van kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je rookt niet.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je bent bereid jezelf voor langere tijd (minimaal één jaar) te koppelen aan het gezin.
  • je bent woonachtig in Oegstgeest of omgeving.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen.

Ben je geïnteresseerd dan ontvangen wij graag jouw CV, motivatie, recente foto o.v.v. sollicitatie vacature gezin R. te Oegstgeest.