Vacature in Noordwijk/Noordwijkerhout voor gezin met 2 kinderen (5 middagen)

Vacature in Noordwijk/Noordwijkerhout voor gezin met 4 kinderen (28 uur verdeeld over 5 middagen)

Gezin zoekt per z.s.m. voor +/- 28 uur in de week, verdeeld over 5 middagen een nanny voor 4 kinderen (waarvan 2 kinderen al op voortgezet onderwijs zitten, zij vallen niet meer onder de directe verantwoording van de nanny). Het gaat om een jongen van 13, een jongen van 12, een jongen van 9 en een meisje van 7 jaar. De ouders zijn op zoek naar een doortastende nanny. De nanny staat stevig in haar schoenen, heeft een opgeruimd karakter en is ondernemend.

Daarnaast kan de nanny een gezellige sfeer creëren en is ze een gesprekspartner voor de kinderen. De nanny biedt duidelijkheid en structuur, ze speelt in op de verschillende kind behoeftes en ze voelt de kinderen goed aan.

De oudste jongens zijn zelfstandig en plannen hun middag zelf in. Het meisje houdt van voetballen, turnen, paardrijden en knutselt graag. Zij maakt makkelijk contact en is sociaal vaardig. Het jongetje van 9 jaar houdt van voetballen en vindt het gezellig na school een spelletje te doen.

Gedurende de middagen worden er licht huishoudelijke taken verricht en aan het eind van de dag kook je voor het gezin en eet je met de kinderen. Daarnaast worden er eventuele speelafspraakjes georganiseerd en is het mogelijk dat (één van) de kinderen naar een sport gebracht en/of gehaald moeten worden. De opvang vindt wisselend plaats in Noordwijk en Noordwijkerhout.

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je bent communicatief vaardig.
  • je bent flexibel inzetbaar.
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin.
  • je bent woonachtig in Leiden – Bollenstreek of randgemeenten.
  • ben je in het bezit van een rijbewijs dan is dit een pré.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen.

Denk je in aanmerking te komen voor deze vacature, stuur dan z.s.m. een goed onderbouwde motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature! Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin S, te Noordwijk/Noordwijkerhout.