Vacature in Nieuw Vennep voor gezin met 4 kinderen (3 dagen)

Gezin, wonend in een kindvriendelijke wijk in Nieuw Vennep, zoekt per eind augustus, voor 27,5 uur in de week (maandag van 7.45 uur tot 18.15 uur, dinsdag van 8.00 uur tot 14.30 uur en donderdag van 7.45 uur tot 18.15 uur) een nanny voor 4 kinderen.

Het gaat om een pasgeboren baby (meisje), een jongetje van 2 jaar, een jongetje van 4 jaar en een meisje van bijna 6 jaar. De ouders zijn op zoek naar een liefdevolle, enthousiaste, flexibele nanny die van aanpakken weet.

Het oudste meisje is een gevoelig, lief, vrolijk en zorgzaam meisje. Ze houdt van knutselen, spelen met Playmobil en sporten/actief bezig zijn.  Beiden jongetjes houden van grapjes maken, buiten spelen en spelen met de Duplo en Playmobil, zij kunnen zichzelf goed vermaken. Het jongste jongetje doet graag alles wat zijn oudere broer en zus doen. Hun kleine zusje is een hele relaxte baby.

De ouders vinden het belangrijk dat de kinderen de ruimte krijgen om zelf dingen te ontdekken en dat ze in hun eigen waarde gelaten worden.  Naast dat je leuke creatieve activiteiten onderneemt, ga je er ook graag op uit met de kinderen, bijvoorbeeld naar het bos of naar de speeltuin. Je bent flexibel en wisselt het activiteitenaanbod makkelijk af.

De ouders hebben een rustige manier van corrigeren naar de kinderen toe. Dit zien ze graag terug bij de nanny. Verder is het belangrijk dat je kunt inspringen op de verschillende kind behoeftes. Ervaring binnen een jong en dynamisch gezin is daarom gewenst.

Licht huishoudelijke taken zoals stofzuigen en een wasje draaien, behoren ook tot het takenpakket.  Aan het einde van de dag kook je voor het gezin.

Je woont op maximaal een half uur reistijd van Nieuw Vennep.

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je bent gezond.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je kunt dus ook goed samenwerken.
  • je bent flexibel inzetbaar.
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin.
  • je hebt minimaal 1 jaar ervaring in het werken met kinderen.
  • In het bezit van een rijbewijs.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen.

Denk je in aanmerking te komen voor deze vacature, stuur dan z.s.m. een goed onderbouwde motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature!

Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin M, te Nieuw Vennep.