Vacature in Leiden voor gezin met 3 kinderen (2 hele dagen)

Vacature in Leiden voor gezin met 3 kinderen (2 hele dagen)

Gezin, wonend in een nieuwbouwwijk in Leiden, zoekt per z.s.m. voor 22 uur in de week (donderdag en vrijdag van 8.00 tot 19.00 uur) een nanny voor 3 kinderen.

Het gezin bestaat uit een jongetje van 3, een jongetje van bijna 7 en een meisje van 8 jaar. De ouders zijn op zoek naar een nanny met een gedegen pedagogische achtergrond (opleiding genoten en/of ervaring opgedaan). De nanny staat stevig in haar schoenen, heeft een opgeruimd karakter, is ondernemend en doortastend.

Daarnaast creëert de nanny een gezellige sfeer en is ze een gesprekspartner voor de kinderen. De nanny biedt duidelijkheid en structuur, ze speelt in op de verschillende kind behoeftes en ze voelt de kinderen goed aan.

Het jongetje van drie is een lief kereltje. Hij houdt van tekenen, knutselen, buitenspelen en met zijn trein spelen. Het jongetje van bijna 7 is sociaal, leergierig en speelt graag buiten. Het meisje van 8 jaar houdt van gezelligheid, vindt het erg leuk om spelletjes te doen, te knutselen en te sporten.

Gedurende de dag worden er licht huishoudelijke taken verricht en aan het eind van de dag kook je voor het gezin en eet je met de kinderen. Daarnaast worden er eventuele speelafspraakjes georganiseerd en is het mogelijk dat (één van) de kinderen naar een sport gebracht en/of gehaald moeten worden.

Overige functie-eisen:

je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
je spreekt goed Nederlands.
je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
je bent communicatief vaardig.
je bent flexibel inzetbaar.
je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin.
je bent woonachtig in Leiden of randgemeenten.
ben je in het bezit van een rijbewijs dan is dit een pré.
Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen.

Denk je in aanmerking te komen voor deze vacature, stuur dan z.s.m. een goed onderbouwde motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature! Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin A, te Leiden.