Vacature in Laren voor gezin met 2 kinderen (3 hele dagen)

Vacature in Laren voor gezin met 2 kinderen (3 hele dagen)

Gezin, wonend in een mooie wijk in Laren, zoekt per z.s.m. voor 27 uur in de week (maandag, dinsdag en donderdag van 08.00 tot 17.00 uur) een nanny voor 2 kinderen.

Het gezin bestaat uit twee jongetjes. Het oudste jongetje is 2 jaar. Het jongste jongetje is 4 maanden. De ouders zijn op zoek naar een nanny met een gedegen pedagogische achtergrond (opleiding genoten en/of ervaring opgedaan), een nanny die meedenkt in de opvoeding en bij voorkeur zelf ook moeder is.

De nanny is ondernemend en gaat er graag op uit met de kinderen (kinderboerderij en het centrum zijn op loopafstand). Ze vindt gezond eten, bewegen en tafelmanieren belangrijk. De nanny straalt rust uit en biedt duidelijkheid en structuur aan de kinderen.

Het jongetje van twee is een energiek kereltje die graag onder de mensen is en van een grapje houdt. Hij is muzikaal, houdt van knutselen, buiten spelen en bouwt graag met blokken. Zijn broertje is een rustige, relaxte baby.

Gedurende de dag worden er licht huishoudelijke taken verricht. Denk hierbij aan een paar boodschappen doen met de kinderen, een was draaien en het eten voorbereiden.

Overige functie-eisen:

je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
je spreekt goed Nederlands.
je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
je bent communicatief vaardig.
je bent flexibel inzetbaar.
je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin.
je bent woonachtig in Laren of randgemeenten.
een rijbewijs is een must, het bezit van een auto een pre.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen.

Denk je in aanmerking te komen voor deze vacature, stuur dan z.s.m. een goed onderbouwde motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature! Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin E, te Laren.