Vacature in Hoofddorp voor energiek gezin met 2 kinderen (2 middagen 10 uur)

Gezin, wonend in een kindvriendelijke wijk in Hoofddorp (Floriande, eiland 1), zoekt per begin september, voor 10 uur in de week (maandag en donderdag van 12.30 uur tot 17.30 uur) een nanny voor 2 kinderen.

Het gezin bestaat uit vader, moeder, een meisje van 5 jaar en een jongetje van 2 jaar. De ouders zijn op zoek naar een gezellige, doortastende nanny met gevoel voor humor.

Het meisje is een sociaal, gevoelig meisje met een eigen willetje. Ze houdt van buitenspelen, knutselen en tekenen. Het jongetje houdt erg van ontdekken, buitenspelen en hobbelt lekker met zijn zus mee.

De ouders vinden het belangrijk dat je open en eerlijk communiceert en dat je de leiding neemt in de omgang met de kinderen. Je houdt van regelmaat en structuur en bent duidelijk en consequent naar de kinderen. Je kunt goed inspelen op de verschillende kindbehoeftes en je geeft de kinderen de ruimte om zelf dingen te ontdekken. Je hebt duidelijk plezier in het werken met kinderen!

Naast dat je leuke creatieve activiteiten onderneemt, ga je er ook graag op uit met de kinderen, bijvoorbeeld naar het bos of naar de speeltuin. Je bent flexibel en wisselt het activiteitenaanbod makkelijk af.

Licht huishoudelijke taken behoren ook tot het takenpakket. Aan het einde van de dag kook je voor het gezin. Het jongetje vindt het heel leuk om je daarbij te helpen ;~)

Je woont op maximaal een half uur reistijd van Hoofddorp.

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je bent gezond.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je kunt dus ook goed samenwerken.
  • je bent flexibel inzetbaar.
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin.
  • je hebt minimaal 1 jaar ervaring in het werken met peuters/kleuters.
  • In het bezit van een rijbewijs is een prĂ©.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen (of je bent bereid deze op korte termijn te behalen).

Denk je in aanmerking te komen voor deze vacature, stuur dan z.s.m. een goed onderbouwde motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature!

Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin K, te Hoofddorp.