Vacature in Heemstede voor gezin met 3 kinderen (11,5 uur over 2 dagen of 1 dag van 8,5 uur)

Gezin, wonend in een rustige, kindvriendelijke buurt in Heemstede zoekt per januari/februari voor ongeveer 11,5 uur per week een nanny voor 3 kinderen.  Op dinsdag (of maandag) werk je van 14.30 tot +/- 18.00 of 19.00 uur en op woensdag werk je van 12.00 tot +/- 18.00 of 19.00 uur. Of je werkt alleen op woensdag van 09.30 tot 18.00 uur)

Het gezin bestaat uit een jongetje van 4, een meisje van bijna 6 en een jongetje van 7 jaar. De ouders zijn op zoek naar een ondernemende en zelfverzekerde nanny.

Daarnaast creëert de  nanny een gezellige, huiselijk sfeer en vindt ze het geen probleem om met de (electrische) bakfiets naar de hockey en/of naar vriendjes en vriendinnetjes te fietsen. Er zal ook regelmatig een vriendje of vriendinnetje van de kinderen mee komen om te spelen.

Het jongetje van vier is een vrolijk kereltje met pit. Hij maakt graag anderen aan het lachen. Hij kan goed zelf spelen met zijn Playmobiel en autootjes (en andere voertuigen) Het meisje van 5 is een dromer. Ze heeft niet veel mensen om zich heen nodig. Ze houdt van zwemmen, auto’s, Kapla en vindt het heerlijk om creatief bezig te zijn. Het jongetje van zeven is een allemansvriend. Hij speelt hockey, heeft een fascinatie voor cijfers en kan ook heel goed zelf spelen met zijn Lego, Kapla, Skylanders en Playmobiel.

Ouders vinden het belangrijk dat de kinderen lekker in hun vel zitten. De kinderen hebben dan ook prioriteit. Licht huishoudelijke taken (zoals opruimen en de vaatwasser uitruimen) worden van je verwacht. Als je van koken houdt, is dat een pré.

Gedurende schoolvakanties vang je 1 hele dag op in plaats van 2 middagen.

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je bent communicatief vaardig.
  • je bent flexibel inzetbaar.
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin.
  • je bent woonachtig in Heemstede of randgemeenten. Je bent niet afhankelijk van openbaar vervoer en hebt een korte reisafstand.

Daarnaast heb je bij voorkeur minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen.

Denk je voor deze vacature in aanmerking te komen, dan zien wij jouw motivatie, CV en recente foto graag tegemoet o.v.v. gezin S. te Heemstede.