Vacature in Haarlem voor gezin met 3 kinderen (27 uur woe, do en vrij)

Vriendelijk gezin, wonend in Haarlem, zoekt per 1 juli 2017 voor 3 dagen per week een nanny aan huis voor hun 3 kinderen. De opvangdagen zijn woensdag, donderdag en  vrijdag. De werktijden zijn van +/- 08.00 uur tot 17.00 uur. Op woensdag is een halve dag bespreekbaar.

Het gezin bestaat uit vader, moeder en 3 jongetjes. Het oudste jongetje is net 2 jaar en de jongste twee zijn een tweeling van 3 maanden. Op woensdag is moeder tijdens de opvanguren ook aanwezig. De ene keer zul je dan met het oudste jongetje op stap gaan en de andere keer verzorg je de tweeling. Op donderdag vang je alleen de tweeling op en op vrijdag vang je de 3 kinderen op. In het gezin is veel aandacht voor elkaar en voor de kinderen.

Het oudste jongetje is lief, vrolijk en heel actief. Hij maakt goed contact, houdt van ontdekken, knutselen, en spelen met de duplo. Hij houdt erg van spelen en doet dit ook graag samen. Beide baby’s zijn heel lief. De ene baby is heel vrolijk en expressief in zijn gezichtje. De ander is heel relaxt, tevreden en gevoelig.

Het gezin is op zoek naar een liefdevolle, empathische, ondernemende en zorgzame nanny. Je hebt bij voorkeur een pedagogische achtergrond en ervaring met jonge kinderen. Je bent creatief en pro-actief.

Gedurende de dag ben je er vooral voor de kinderen. Je gaat graag met ze op pad. Tevens kook je voor het gezin, en doe je met regelmaat de was.

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek en positief ingesteld persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
  • je bent communicatief vaardig
  • je bent flexibel inzetbaar
  • je bent bereid jezelf voor langere tijd (minimaal één jaar) te koppelen aan het gezin.
  • je bent woonachtig in Haarlem of omgeving. Vlakbij het huisadres van dit gezin stopt bus 3 en bus 75 die er vanaf Haarlem centraal in ongeveer 7 minuten is.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn. Een diploma MBO-3/4 Pedagogisch Werk, Verpleegkundige, HBO Pedagogiek of vergelijkbaar voldoet ook. Kijk voor de kwalificatie eis op https://duo.nl/particulier/images/lijst-kwalificerende-opleidingen-gastouder-a.pdf

Verder heb je een certificaat EHBO voor kinderen (of ben je bereid deze te halen).