Vacature in Amsterdam voor gezin met 3 kinderen (1 hele dag)

Gezin, wonend in een levendige buurt in Amsterdam (tegenover het Oosterpark) zoekt per begin september, voor 9,5 uur per week een nanny voor 3 kinderen. Je werkt op donderdag van 08.30 tot +/- 18.00 uur. De mogelijkheid bestaat dat er op termijn uitbreiding plaatsvindt naar de maandag.

Het gezin bestaat uit een meisje van bijna 5, een jongetje van 3 en een pasgeboren baby (jongetje). De ouders zijn op zoek naar een ondernemende, assertieve en ervaren nanny.

Ze vinden het belangrijk dat je oprechte aandacht hebt voor de kinderen. Ze zoeken een nuchtere nanny met een open blik op de wereld. Verder ben je een echte aanpakker, ben je creatief, flexibel en vind je het prima als er een vriendje of vriendinnetje van de kinderen komt spelen.

Het meisje van bijna 5 jaar is een evenwichtig meisje. Ze kijkt de kat uit de boom, vindt het fijn om alleen te spelen en is heel sportief (klimmen en rennen). Verder houdt ze van knutselen, lezen en puzzelen. Het jongetje van 3 is temperamentvol en is graag onder de mensen, houdt van dansen, zingen, verkleden en spelen met auto’s en zijn dino’s. De baby is een rustige en relaxte baby.

Je vindt het leuk om met de kinderen met de bakfiets op stap te gaan (naar bijvoorbeeld Artis of het park). Tevens zou het fijn zijn als je af en toe een klein boodschapje haalt.

Het gezin heeft een kat.

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je bent communicatief vaardig.
  • je bent flexibel inzetbaar.
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin.
  • je bent bij voorkeur woonachtig in Amsterdam.

Daarnaast heb je bij voorkeur minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen.

Denk je in aanmerking te komen voor dit gezin, dan zien wij graag een motivatie, CV en een recente foto tegemoet. Dit mag per mail naar info@grote-zus.com t.a.v. gezin van den B. te Amsterdam.