Vacature in Amsterdam West voor gezin met 1 kind (2 middagen)

Vacature in Amsterdam West voor gezin met 1 kind (2 middagen)

Gezin, wonend in Amsterdam, zoekt z.s.m. voor 8 uur in de week (maandag en dinsdag, van 15.15 tot 19.15 uur) een nanny voor 1 meisje van 6 jaar.

De ouders zijn op zoek naar een nanny met een pedagogische achtergrond, achtergrond in het onderwijs en/of duidelijke interesse in pedagogiek. De nanny is fris, betrokken, vrolijk, communicatief vaardig en positief ingesteld.

Je haalt het meisje ’s middags op uit school. Zij houdt van puzzelen, zingen, sporten en spelletjes doen. Je plant regelmatig middagactiviteiten buitenshuis in. Daarnaast worden er eventuele speelafspraakjes georganiseerd en is het mogelijk dat het meisje naar een sportactiviteit begeleid moet worden. Aan het eind van de dag kook je voor het gezin en eet je met het meisje.

Je bent communicatief vaardig en consequent. Onder andere in het maken van afspraken met het meisje. Je beweegt mee met wat er op school leeft en stimuleert de sociale vaardigheden. Je vindt het overbrengen van normen en waarden belangrijk en ziet het belang van persoonlijke verzorging in.

Ben jij op zoek naar een uitdagende en zelfstandige baan in de kinderopvang? Creëer je graag een leuke en leerzame omgeving voor kinderen? Grote Zus ziet jouw CV, een recente foto en goed onderbouwde motivatie graag tegemoet.

Overige functie-eisen:

• je bent een energiek, warm en liefdevol persoon.
• je spreekt goed Nederlands.
• je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
• je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
• je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
• je bent flexibel inzetbaar.
• je bent bereid jezelf voor langere tijd (minimaal één jaar) te koppelen aan het gezin.
• je bent woonachtig in Amsterdam of omgeving.
• ben je in het bezit van een rijbewijs dan is dit een pré.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen.

Denk je in aanmerking te komen voor deze vacature, stuur dan z.s.m. een goed onderbouwde motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature! Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin L, te Amsterdam.