Vacature Heemstede voor gezin met 4 kinderen voor 10,5 uur op de donderdag of 20,5 uur verdeeld over 2 dagen

Grote Zus zoekt een nanny/pedagogisch begeleider voor een gezellig gezin in Heemstede

Dit gezin wonend in Heemstede zoekt per 1 februari of zo spoedig mogelijk erna voor 10,5 uur (7:30-18:00uur) in de week op donderdag een zorgzame nanny voor een twee jongens van 5 en 3 jaar en een tweeling (jongen en meisje) van 3 maanden. Er is ook een mogelijkheid om 20,5 uur per week te werken verdeeld over 2 dagen (maandag en donderdag, of woensdag en donderdag, de 2e werkdag eindigt om 17:30uur).

De jongen van 5 jaar is slim, motorisch handig, nieuwsgierig, vastberaden en een gevoelige denker. De jongen van 3 jaar is gezellig, kan zichzelf goed vermaken en kan goed van zich afbijten. De kinderen houden van knutselen, muziek, klimmen en klauteren. De baby’s ontwikkelen ook goed. Zij zijn vrolijk en vinden het fijn om in de buurt van de ouder te zijn.

De ouders zijn op zoek naar een samenwerking met een warme, empathische en enthousiaste nanny die stevig in de schoenen staat. Ervaring met een groot gezin en ervaring met een (jonge) tweeling is een pre. Enthousiasme en motivatie is het allerbelangrijkst. Je ziet het als een uitdaging om het gezin te ontzorgen. Je bouwt graag aan een vertrouwensrelatie en je wordt als een belangrijk onderdeel van het gezin gezien. Je brengt en haalt de jongen van 5 jaar samen met de andere kinderen naar en van school.

Het wordt als zeer prettig ervaren als je aan het einde van de dag mee helpt in de spits (zoals bijvoorbeeld eten voorbereiden en met de kinderen te eten).

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je werkt als zelfstandig pedagogisch begeleider, met een bruto maandvergoeding.
  • je bent flexibel.
  • je stelt je proactief op.
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin.
  • je bent woonachtig in Heemstede of randgemeenten.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn, MBO PW3, HBO pedagogiek (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO bij baby’s en kinderen (of je bent bereidt deze op een snelle manier te behalen). Klik op deze link voor de diplomalijst. Je kunt ook altijd bellen voor meer informatie: telefoonnummer 0638398322 (Marleen). Herken je jezelf in dit profiel? Stuur z.s.m. een motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature! Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin R. te Heemstede.