Vacature Heemstede voor gezin met 3 kinderen (8 uur p/w verdeeld over 2 dagen)

Gezin, wonend in Heemstede, zoekt per 4 september voor 8 uur in de week een nanny voor 3 meisjes. De opvang zal plaatsvinden op 2 middagen van 14.00 tot 18.00 uur. Deze dagen mogen zijn maandag, dinsdag of donderdag.

Het gezin bestaat uit vader, moeder en 3 meisjes (8 jaar, 6 jaar en 3 jaar) en 2 konijnen. De ouders zijn op zoek naar een nanny met ervaring in het werken met kinderen. De nanny is ondernemend, heeft een hands on mentaliteit, is flexibel en eerlijk. Verder vinden de ouders een open communicatie belangrijk.

Het oudste meisje is lief, leergierig, sociaal en weet goed wat ze wil. Ze doet aan hockey. Het middelste meisje is rustig, introvert en is niet altijd makkelijk te peilen. Ze zit ook op hockey. Het jongste meisje zal na de zomer ook door de nanny opgevangen worden. Zij is heel sociaal, knuffelig en is graag onder de mensen.

Jouw werkdag begint met huishoudelijke taken en vervolgens ga je de kinderen ophalen van school. Tevens zul je de kinderen met regelmaat naar (sport)clubjes en/of speelafspraakjes brengen en halen. Je doet spelletjes met de kinderen en biedt activiteiten aan (knutselen, voorlezen).

De huishoudelijke taken bestaan uit koken, opruimen, een wasje of een boodschapje doen. Verder vind je het geen probleem om op een bakfiets te fietsen.

Heb jij een passie voor het werken met kinderen? Ben je liefdevol en bied je kinderen duidelijkheid en structuur? Ben je iemand met een frisse kijk op en/of heb jij goede ideeën binnen de opvoeding/ ontwikkeling van kinderen? Ben jij pro-actief en denk je mee binnen het gezin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed NL.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je bent bereid jezelf voor langere tijd (minimaal één jaar) te koppelen aan het gezin.
  • je bent woonachtig in Heemstede of omgeving.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen (of je bent bereid deze te behalen).

Heb je interesse in deze vacature, dan zien wij jouw CV, goed onderbouwde motivatie en een recente foto graag tegemoet op info@grote-zus.com t.a.v gezin H. te Heemstede.