Vacature Heemstede voor gezin met 2 kinderen (2 of 3 hele dagen)

Grote Zus zoekt een nanny/pm-er voor een actief en muzikaal gezin in Heemstede

Vriendelijk gezin, wonend in Heemstede, zoekt per 1 juni 2017 voor 2 of 3 dagen per week een nanny aan huis voor hun 2 kinderen. De woensdag staat vast als opvangdag. De tweede dag is bij voorkeur de dinsdag. De maandag of donderdag zijn ook mogelijk voor een 2e en/of 3e dag.

Het gezin bestaat uit vader, moeder en twee jongetjes. Het oudste jongetje is 4 jaar en het jongste jongetje is ruim 1 jaar. Het oudste jongetje is rustig, kijkt de kat uit de boom en weet goed wat hij wilt. Hij houdt van tekenen, verkleden, dansen en zingen. Verder speelt hij graag met zijn dino’s of springt hij op de trampoline. Het jongste jongetje doet graag alles wat zijn grote broer doet. Ze kunnen goed samenspelen. Verder speelt hij graag met zijn auto’s, met lego en gaat hij graag naar buiten.

Het gezin is op zoek naar een actieve, energieke, warme en liefdevolle nanny. Je hebt bij voorkeur een pedagogische achtergrond. Je bent duidelijk en consequent. Je vindt het leuk om met de kinderen mee te spelen en je gaat er graag op uit met de kinderen. Ben je muzikaal, dan heb je een streepje voor. Verder vindt het gezin tafelmomenten en bijbehorende tafelmanieren belangrijk.

Gedurende de dag worden er licht huishoudelijke taken verricht en aan het einde van de dag kook je voor het gezin. Verder vind je het geen probleem om speelafspraken te organiseren en het oudste jongetje te halen of brengen van en naar deze vriendjes/vriendinnetjes.

Overige functie-eisen:

  • je bent een positief ingesteld persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
  • je bent communicatief vaardig
  • je bent flexibel inzetbaar
  • je bent bereid jezelf voor langere tijd (minimaal één jaar) te koppelen aan het gezin.
  • je bent woonachtig in Heemstede of omgeving.
  • je hebt bij voorkeur een auto en een rijbewijs.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn. Een diploma MBO-3/4 Pedagogisch Werk, Verpleegkundige, HBO Pedagogiek of vergelijkbaar voldoet ook. Kijk voor de kwalificatie eis op https://duo.nl/particulier/images/lijst-kwalificerende-opleidingen-gastouder-a.pdf

Verder heb je een certificaat EHBO voor kinderen (of ben je bereid deze te halen).

Heb je interesse in deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie, CV en een recente foto o.v.v. sollicitatie gezin R. te Heemstede