Vacature in Heemstede voor gezin met 3 kinderen (3 hele dagen)

Vacature in Heemstede voor gezin met 3 kinderen (3 hele dagen)

Gezin, wonend in Heemstede, zoekt per 1 maart voor +/- 33 uur in de week (maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 tot 18.30 uur) een nanny voor 3 kinderen.

Het gezin bestaat uit een pasgeboren jongetje, een meisje van 4 en een meisje van 6 jaar. De ouders zijn op zoek naar een nanny met een pedagogische achtergrond en/of duidelijke interesse in pedagogiek. De nanny is zorgzaam, vrolijk, ondernemend, en netjes. Daarnaast heeft de nanny aantoonbare ervaring in het werken met baby’s als professional of als moeder en treedt op als opvoedpartner.

Je zult veel samen zijn met het pasgeboren jongetje en de hond. Samen eropuit naar het bos of het strand, samen spelen, knuffelen en een boekje lezen. Interactie is belangrijk, je bent bewust bezig met zijn ontwikkeling en moedigt hem aan. ’s Middags haal je de meisjes op uit school. Zij houden van verkleden, knutselen, tekenen en buitenspelen. Afhankelijk van waar zij behoefte aan hebben, plan je eventuele middagactiviteiten in.

Je bent communicatief vaardig en consequent. Onder andere in het maken van afspraken met de kinderen. Daarnaast ondersteun je de kinderen in het organiseren en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leefomgeving. Je kunt je vinden in- en je bent graag onderdeel van de opgewekte huiselijke sfeer en speelt in op de zelfstandige en leergierige houding van de meisjes.

Gedurende de dag worden er licht huishoudelijke taken verricht en aan het eind van de dag kook je voor het gezin. Daarnaast worden er eventuele speelafspraakjes georganiseerd en is het mogelijk dat (één van) de kinderen naar een sportactiviteit begeleid moeten worden.

Overige functie-eisen:

je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
je spreekt goed Nederlands.
je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
je bent communicatief vaardig.
je bent flexibel inzetbaar.
je bent bereid jezelf voor langere tijd (minimaal één jaar) te koppelen aan het gezin.
je bent woonachtig in Heemstede/Haarlem of omgeving.
ben je in het bezit van een rijbewijs dan is dit een pré.
Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen.

Denk je in aanmerking te komen voor deze vacature, stuur dan z.s.m. een goed onderbouwde motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature! Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin E, te Heemstede.