Vacature Haarlem (nabij station) voor gezin met 3 kinderen (3 hele dgn, 31u p/w, voorkeur voor woensdag en vrijdag)

Grote Zus zoekt een pedagogisch medewerker voor een vrolijk (meiden)gezin in Haarlem.  

Dit ondernemende gezin, wonend in hartje Haarlem (op loopafstand van het station) zoekt per 1 november 2018 voor +/- 31 uur in de week een pedagogisch medewerker/nanny voor 3 meisjes. De ouders hebben een sterke voorkeur voor in ieder geval de woensdag en de vrijdag (donderdag is niet nodig).  

Het gezin bestaat uit vader, moeder, een meisje van 8, een meisje van 6 en een meisje van 2 jaar. Het is een echt meidengezin waarin veel geknutseld en gekletst wordt. De meisjes spelen graag met elkaar.  

Het meisje van 8 jaar is heel erg lief, rustig en een dromer. Ze heeft veel fantasie en bedenkt allerlei (creatieve) activiteiten. Verder houdt ze van bakken en koken en speelt ze hockey. Het meisje van 6 is wat extraverter dan haar grote zus. Ze houdt enorm van klimmen, ontdekken en buiten zijn. Verder houdt ze van bouwen en spelen met Lego en is roze haar lievelingskleur. Zij speelt net als haar zus ook hockey en gaat zeer waarschijnlijk op turnen. Het meisje van 2 jaar is heel enthousiast en grappig. Ze doet graag alles zelf en houdt net als haar middelste zus van klimmen, ontdekken en buiten zijn. 

Over jou:  

De ouders zijn op zoek naar een enthousiaste, open, liefdevolle en betrouwbare nanny met oprechte aandacht en interesse voor de kinderen. Ouders zoeken iemand die met beide benen op de grond staat, initiatiefrijk is en goed kan aanvoelen wat de kinderen gedurende de dag nodig hebben. Je kunt flexibel inspelen op onverwachte situaties. Verder vind je het leuk en gezellig om met de meisjes te kletsen en te knutselen en initieer je activiteiten waarbij ze volop kunnen ontdekken.  

Je bent communicatief vaardig en doortastend. Je hebt een echte hands on mentaliteit. Je hebt een gezonde levensstijl. Licht huishoudelijke taken (waaronder koken en het menu bedenken), zijn onderdeel van het takenpakket. Verder vind je het niet bezwaarlijk om de oudste twee naar clubjes en vriendjes/vriendinnetjes te brengen en te halen. De basisschool is op loopafstand.  

Overige functie-eisen:  

 • je bent een energiek en positief ingesteld persoon. 
 • je spreekt goed Nederlands en spreek je Frans, dan is dit een pré.  
 • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling. 
 • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus. 
 • je werkt als zelfstandig pedagogisch begeleider, met een bruto maandvergoeding. 
 • je bent flexibel. Je vindt het geen probleem als het op de opvangdagen iets later wordt dan gepland.  
 • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin. 
 • je woont in Haarlem of omgeving (station op loopafstand).  
 • rijbewijs is gewenst (evt. kun je gebruik maken van de auto van 1 van de ouders). Er is een parkeervergunning indien je met eigen auto komt.  

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende/Pedagogisch Werk (of vergelijkbaar) klik op deze link voor de diplomalijst https://duo.nl/particulier/images/lijst-kwalificerende-opleidingen-gastouder-a.pdf 

Waarom kiezen voor het werken als nanny via Grote Zus?  

 • je wordt ingeschreven als gastouder aan huis en dit is een erkende functie binnen de kinderopvang. 
 • je bent intensief betrokken bij de opvoeding en ontwikkeling van de kinderen. 
 • jouw pedagogische kennis en ervaring groeit. 
 • je wordt onderdeel van een fris en betrokken team met kennis van actuele branche-ontwikkelingen. 
 • je krijgt ondersteuning, intervisie en cursussen van professionals. 
 • je krijgt een collectieve aansprakelijkheidsverzekering. 
 • je ontvangt een bruto-maandvergoeding van EUR 15,25. werkplezier staat bij ons voorop! 

Check voor meer informatie onze website www.grote-zus.com 

Herken je jezelf in dit profiel? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Stuur z.s.m. een motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature! 

Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin V. te Haarlem