Vacature Haarlem centrum voor gezin met 3 kinderen 30 uur in de week, ma, do en vrij

Grote Zus zoekt een enthousiaste nanny/pedagogisch medewerker voor een gezin in Haarlem centrum (bereikbaar met auto, fiets of OV) 

Een vrolijk en liefdevol gezin wonend in Haarlem zoekt per eind juni/begin juli 2024 voor 30 uur in de week een nanny voor 3 kinderen. Het gaat om maandag, donderdag en vrijdag van 8:00-18:00uur. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een pasgeboren meisje, een jongen van 3 jaar en een meisje van net 11 jaar. 

Het meisje van 11 jaar is een lief, geduldig, creatief, slim meisje en houdt ervan om met haar broertje te spelen, te knutselen en te bakken. Zij is 2 van de 3 opvangdagen aanwezig. Haar jongere broertje is vrolijk, lief, energiek, vindingrijk, communicatief vaardig en heeft humor. Hij is muzikaal en houdt van zingen, fietsen, knuffelen en pret maken. Hij kan goed zelfstandig spelen, bijv. met de treinbaan. De baby is lief, tevreden en ontspannen en het gaat heel goed met haar.  

Het is een warm, positief ingesteld en ondernemend gezin. Zij houden er bijvoorbeeld van om te varen, musea/theater te bezoeken en andere creatieve dingen te doen. Moeder is met zwangerschapsverlof en haar werk start begin juli 2024 weer.  

De ouders zijn op zoek naar een energieke, vrolijke, fantasierijke en liefdevolle nanny. Zij zijn op zoek naar een vertrouwd gezicht voor de kinderen.  
 
Je gaat graag met de kinderen naar buiten en je bent ondernemend in het organiseren van leuke en creatieve activiteiten. Je hebt een echte passie voor het werken met kinderen, je hebt aandacht voor de ontwikkeling van de kinderen en spreekt goed Nederlands.  

Wanneer het jongetje naar school gaat wordt hij door de nanny van school gehaald. Licht huishoudelijke werkzaamheden zoals de was vouwen en aan het einde van de dag koken (instructie aanwezig) behoort tot het takenpakket. Het gezin ziet de nanny als belangrijk onderdeel van het gezin.  

Overige functie-eisen:  

  • Je hebt ervaring in het werken met (jonge) kinderen.  
  • Je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.  
  • Je kunt goed zelfstandig werken, daarnaast ben je onderdeel van het team van Grote Zus.  
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel. 
  • Je hebt een flexibele houding. 
  • Je stelt je pro-actief op. 
  • Je rookt niet. 
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin.  
  • je bent woonachtig in Haarlem of reist makkelijk naar Haarlem (evt. OV – parkeer – reiskosten worden vergoed). 

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn, MBO PW3/4, HBO pedagogiek of vergelijkbaar (klik op deze link voor de diplomalijst) en een certificaat EHBO voor kinderen (of je bent bereid deze op een snelle manier te behalen) 

Stuur z.s.m. een motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature!  

Daarnaast ontvangen we graag jouw CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin B. te Haarlem.