Vacature gezin Leiden voor 2 kinderen (do en vrij, +/- 10 uur)

Grote Zus zoekt een nanny/pm-er voor een hartelijk en ondernemend gezin in Leiden

Gezin, wonend in Leiden zoekt per zo spoedig als mogelijk (dit gaat in overleg) voor 10 uur in de week, op donderdag en vrijdag van 15:00 uur tot 19:00 uur (en bij voorkeur 1 x per maand op vrijdag de hele dag) een nanny voor 2 kinderen.

Het gezin bestaat vader, moeder, een jongen van 8 jaar, en zijn twee zussen van 11 en 14 jaar. De nanny verzorgt de opvang voor de jongen en zijn zus van 11 jaar. De jongen is vrolijk en enthousiast. Hij houdt van actief bezig zijn, is sociaal en speelt piano. Het meisje is vrolijk, slim en houdt van musical/theater en paardrijden. Zij staan beiden enthousiast open voor andere activiteiten zoals bijvoorbeeld gezelschapsspellen of buiten skeeleren. 

De nanny heeft een open en enthousiaste persoonlijkheid en is communicatief vaardig. Daarnaast vinden de ouders het belangrijk dat de nanny meebeweegt met de kinderen. Eventuele speelafspraakjes en clubjes kunnen doorgaan op de opvangdagen. Aan het einde van de dag kook je voor het gezin. Het is fijn als je tijdens de schoolvakanties hele dagen kan werken.

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 
  • je bent ondernemend en gaat er graag op uit.
  • je bent flexibel inzetbaar.
  • je bent bereid jezelf voor langere tijd (minimaal één jaar) te koppelen aan het gezin.
  • je bent woonachtig in Leiden of omgeving.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn, MBO PW3/4, HBO pedagogiek (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen (of je bent bereid deze op een snelle manier te behalen) klik op deze link voor de diplomalijst https://duo.nl/particulier/images/lijst-kwalificerende-opleidingen-gastouder-a.pdf

Herken je jezelf in dit profiel? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet!

Check voor meer informatie onze website www.grote-zus.com

Stuur z.s.m. een motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature!

Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin H. te Leiden.