Vacature gezin Leiden voor 1 baby (ma, di en do 24 uur)

Grote Zus zoekt een enthousiaste nanny/pedagogisch begeleider voor een vriendelijk gezin in Leiden.(Leiden centrum/Noorderkwartier/goed te bereiken met OV of auto incl. parkeergelegenheid)

Gezin, wonend in Leiden zoekt per 8 mei voor 24 uur in de week (ma, di en do van 8:00-16:00uur) een nanny/pedagogisch begeleider voor 1 baby. Moeder start per 8 mei met werken na haar zwangerschapsverlof.

Het gaat om de opvang van een lief, rustig baby jongetje van 4,5 maand. Hij maakt graag contact, slaapt en eet goed. Het jongetje heeft nog een broer van 4,5 jaar. Hij gaat tijdens jouw opvang naar school en naar de buitenschoolse opvang.

De ouders zijn actief, houden van het (buiten) leven, zijn hartelijk en zoeken een positief ingestelde nanny/pedagogisch begeleider. Je hebt passie voor het werken met kinderen, je kunt makkelijk met kinderen meebewegen en bent open minded. Bovenal ben je enthousiast over de ontwikkeling van kinderen.

De ouders kiezen voor thuisopvang, zij kiezen voor rust en regelmaat voor hun zoontje. Daarnaast kun je er met het jongetje lekker op uit. Licht huishoudelijke taken behoren tevens tot het takenpakket.

Overige functie-eisen;

je bent een energiek, warm en liefdevol persoon.

je spreekt goed Nederlands.

je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.

je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.

je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 

je bent ondernemend en gaat er graag op uit.

je bent flexibel.

je bent bereid jezelf voor langere tijd (minimaal één jaar) te koppelen aan het gezin.

je bent woonachtig in Leiden of randgemeenten.

bij voorkeur spreek je een beetje Engels. De ouders zijn Italiaans.

je ontvangt een bruto-uurvergoeding van EUR 13,75.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn, MBO-3 Pedagogisch Werk (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen.

Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin B. te Leiden.