Vacature gezin Leiden 15 uur per week wo, do, vrij

Gezin wonend in Leiden centrum zoekt per juli-aug-sept 2024 voor +/- 15 uur in de week (woensdag, donderdag en vrijdag van 13:00 tot 18:00 uur, andere dagen evt mogelijk in overleg) een nanny/pedagogisch begeleider voor een jongetje van 4 en een meisje van 7 jaar.

Het gaat om de opvang van een lief, rustig meisje en haar jongere vrolijke broertje. De kinderen zijn dol op buiten spelen, knutselen, lezen, muziek maken en van alles ontdekken in de natuur. Uitstapjes naar de bibliotheek of een museum zijn ook dingen waar de kinderen van kunnen genieten. De ouders zijn sportief, houden van het (buiten)leven, zijn hartelijk en zoeken een positief ingestelde nanny/pedagogisch begeleider. Je hebt passie voor het werken met kinderen. Je vindt het belangrijk om bewuste keuzes te maken en je bent enthousiast over de ontwikkeling van kinderen.

De ouders kiezen voor thuisopvang, zij kiezen voor rust en regelmaat voor hun kinderen. In de opvoeding streven ouders ernaar om de digitale wereld (tv, iPad etc) zo lang mogelijk uit te stellen en geven zij er de voorkeur aan om creatief/fantasie spel te stimuleren. De kinderen gaan naar de vrije school (Mareland). Het gezin woont op een mooie plek binnen Leiden. Het park, grote speeltuinen en Leiden centrum zijn op 10 minuten loopafstand. Er staat een elektrische bakfiets tot je beschikking, de kinderen kunnen ook zelf al fietsen.

Indien mogelijk begin je in de schoolvakanties om 7:30uur.

Overige functie-eisen:
– je bent een energiek, warm en liefdevol persoon.
– je spreekt goed Nederlands.
– je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
– je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
– je bent ondernemend en gaat er graag op uit.
– je bent flexibel inzetbaar.
– je bent bereid jezelf voor langere tijd (minimaal één jaar) te koppelen aan het gezin.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn, MBO-3 Pedagogisch Werk (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Stuur ons jouw CV, motivatie en een recente foto o.v.v. vacature gezin B. te Leiden.