Vacature Aerdenhout voor gezin met 2 kinderen (do-vrij +/-12uur / di-do-vrij +/- 16uur)

Gezin, wonend in een mooie, kindvriendelijke wijk in Aerdenhout, vlakbij het station, zoekt per februari voor 12-16 uur in de week (donderdag en vrijdag +/- 12 uur of dinsdag, donderdag en vrijdag +/- 16 uur of maandag, donderdag en vrijdag +/- 16 uur) een nanny aan huis voor 2 meisjes (4 en 6 jaar). De ouders zijn op zoek naar een lieve en warme nanny. Je werkt zelfstandig, professioneel en hebt enige ervaring in de kinderopvang of zorg. Daarnaast ben je een vrolijke nanny die positief in het leven staat.

Je haalt de meisjes uit school en zorgt voor een leuk middagprogramma. De meisjes houden van spelletjes doen, knutselen en boekjes lezen. De meisjes kunnen ook erg harmonieus met elkaar spelen. Naast het verzorgen van het middagprogramma verzet je licht huishoudelijk werk, regel je eventuele speelafspraakjes, breng je de meisjes naar hockey/tennis, kook je voor het gezin en eet je gezellig met de kinderen.

Ben je in het bezit van een rijbewijs en auto, dan is dit een pré.

Overige functie-eisen:

je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
je spreekt goed Nederlands.
je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
je bent communicatief vaardig.
je bent flexibel inzetbaar.
je bent bereid jezelf voor langere tijd (minimaal één jaar) te koppelen aan het gezin.
je bent woonachtig in omgeving Aerdenhout.
Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn. Een diploma MBO-3/4 Pedagogisch Werk, Verpleegkundige, HBO Pedagogiek of vergelijkbaar.

Verder heb je een certificaat EHBO voor kinderen (of ben je bereid deze te halen).

Denk je in aanmerking te komen voor deze vacature, stuur dan z.s.m. t.a.v vacature gezin van R.P. te Aerdenhout een goed onderbouwde motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature! Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto .