Vacature Den Haag voor gezin met 4 kinderen (24 uur, dagen in overleg)

Grote Zus zoekt per 1 augustus 2022 een nanny/ pedagogisch begeleider voor een fijn gezin wonend in Den Haag (Benoordenhout)

Een stabiel en gezellig gezin, wonend in Den Haag zoekt per 1 augustus 2022 voor gemiddeld 24 uur in de week (verdeeld over 3 dagen) een warme nanny voor 4 spontane en lieve kinderen. Het gezin is sportief en ondernemend. 

De ouders:

Wij zijn een gezin met 4 kinderen in de leeftijd van 3-11 jaar. Helaas gaat onze vaste gastouder na vele jaren verhuizen en zijn we per 1 augustus op zoek naar een nieuwe gastouder die bij ons aan huis komt. Het gaat om 3 dagen in de week, bij voorkeur maandag, dinsdag en donderdag. De oudste 3 kinderen zitten op school, op loopafstand van ons huis. De jongste gaat ook 2 dagen naar de dagopvang, ook op loopafstand van ons huis (zelfde gebouw als school). Wij werken allebei in de zorg (chirurg en arts intensive care) en zoeken daarom iemand die in de ochtend om 7 uur kan starten, eindtijd is 18:30 uur. Belangrijkste is een liefdevolle opvang van onze kinderen, daarnaast is het heel fijn als er lichte huishoudelijke taken zoals koken en af en toe een boodschap gedaan kunnen worden. Een rijbewijs is niet noodzakelijk, maar wel heel fijn. Flexibele beschikbaarheid in vakanties of bij studiedagen van school zou ook fijn zijn. Wat bieden wij? Een gezellig gezin, een ruim huis met tuin en voorzieningen (winkel, sport, vriendjes, school, etc) op loop/fiets afstand. We roken niet en er zijn geen huisdieren. Voor ons is een gastouder ook echt een onderdeel van het gezin.

De oudste twee kinderen (jongens van 11 en 10 jaar) zijn redelijk zelfstandig. Het meisje van 7 jaar houdt van spelen met vriendinnen en vindt het gezellig om thuis bijvoorbeeld te knutselen. De jongste (jongen) van bijna 3 jaar speelt graag met duplo of gaat naar buiten. De ouders zijn op zoek naar een nanny/PM’er met een vrolijke benadering naar de kinderen. Je bent geïnteresseerd, actief en houdt ervan om een gezin met meerdere kinderen te managen. Enige ervaring (als moeder of binnen de kinderopvang/gastouder branche) is prettig. 

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je werkt als zelfstandig pedagogisch begeleider, met een bruto uurvergoeding.
  • je stelt je flexibel op 
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin.
  • je woont in Den Haag of randgemeenten. 

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende/Pedagogisch Werk (of vergelijkbaar)

klik op deze link voor de diplomalijst https://duo.nl/images/lijst-van-kwalificerende-opleidingen-voor-het-beroep-van-gastouder-versie-21-april-2016.pdf

Herken je jezelf in dit profiel? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Stuur z.s.m. een motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature! Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin M te Den Haag.