Vacature Den Haag voor gezin met 2 kinderen (di en woe, 22 uur)

Grote Zus zoekt een pedagogisch begeleider voor een ondernemend gezin in Den Haag (loopafstand van het strand)

Dit gezin, wonend in Den Haag zoekt per eind september of zo spoedig mogelijk erna, voor 2 dagen in de week een pedagogisch begeleider/nanny voor 2 kinderen. Het gezin bestaat uit vader, moeder en 2 jongetjes. 

Ouders zoeken opvang voor de dinsdag en woensdag. De opvangtijden zijn van 7:00/7:30 tot 17:45 uur.  

Beide jongens zijn vrolijk en enthousiast. Het oudste jongetje is 3,5 jaar en is een actief kereltje. Hij is gevoelig en makkelijk in de omgang. Hij speelt graag met z’n auto’s, duplo, en playmobile. Zijn jongere broertje is 1,5 jaar. Hij is makkelijk en vindt alles leuk waar zijn grote broer mee speelt. 

De ouders zijn op zoek naar een enthousiaste nanny met oprechte interesse voor de kinderen. Het werken met kinderen is echt jouw passie! Verder sta je positief in het leven, breng je regelmaat en structuur mee het gezin in. Je bent pro-actief (zowel in het aanbieden van activiteiten alsmede in het doen van licht huishoudelijke taken) en vind je het vanzelfsprekend om de open communicatie aan te gaan met ouders en geef je het aan als je zaken nodig hebt om kwaliteit van opvang te kunnen bieden. Je vormt samen met hen een team in de opvoeding van de kinderen. 

Gedurende de dag kun je lekker op stap met de (bak)fiets. Er zijn veel speeltuintjes in de buurt en het strand is op loopafstand! Aan het einde van de dag kook je voor het gezin.

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je bent flexibel.
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin.
  • je woont in Den Haag of randgemeenten

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende/Pedagogisch Werk (of vergelijkbaar) Klik op deze link voor de diplomalijst.

Herken je jezelf in dit profiel? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Stuur z.s.m. een motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature!

Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin D. te Den Haag.