Vacature Den Haag voor gezin met 2 kinderen (10,5 uur p/w di en woe)

Gezin, wonend in (een goed met het OV bereikbare wijk in) Den Haag, zoekt per 1 mei voor +/- 10,5 uur in de week een nanny voor 2 kinderen. De opvang zal op dinsdag (van 14.15 tot 18.30 uur) en op woensdag (van 12.15 tot 18.30 uur) plaatsvinden.

Het gezin bestaat uit vader, moeder, een meisje van 6 jaar en een jongetje van 4 jaar. De ouders zijn op zoek naar een nanny met ervaring in het werken met kinderen. De nanny is energiek, heeft humor, is flexibel, geduldig en wordt graag onderdeel van een gezellig, sociaal, open en levendig gezin. Daarnaast kun je “je mannetje staan”, je hebt geduld en bent duidelijk en consequent naar kinderen toe.

Het meisje is lief, creatief, enthousiast, leergierig, energiek en dromerig. Ze is sportief, ze doet aan turnen, zwemmen en hockey. Het jongetje is lief, extravert en sociaal. Hij speelt graag rollenspellen en houdt van spelen met de duplo en de lego. Hij is sportief (turnen en voetballen) en kan zichzelf goed vermaken.

Jouw werkdag begint met het ophalen van de kinderen van school. Tevens zul je de kinderen met regelmaat naar (sport)clubjes en/of speelafspraakjes brengen en halen. Je doet spelletjes met de kinderen en biedt activiteiten aan (knutselen, voorlezen). Eventueel begeleid je de kinderen in het maken van huiswerk.

Licht huishoudelijke taken (zoals koken aan het eind van de dag) zijn ook onderdeel van jouw takenpakket.

Heb jij een passie voor het werken met kinderen? Ben je liefdevol en bied je kinderen duidelijkheid en structuur? Ben je iemand met een frisse kijk op en/of heb jij goede ideeën binnen de opvoeding/ ontwikkeling van kinderen? Ben jij pro-actief en denk je mee binnen het gezin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt ABN.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je bent bereid jezelf voor langere tijd (minimaal één jaar) te koppelen aan het gezin.
  • je bent woonachtig in Den Haag of omgeving.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen.

Heb je interesse in deze vacature, dan zien wij jouw CV, goed onderbouwde motivatie en een recente foto graag tegemoet op info@grote-zus.com t.a.v gezin T, te Den Haag.