Vacature Den Haag voor een gezin met 3 kinderen 24 – 30 uur

Een hecht en spontaan gezin wonend in Den Haag (goed bereikbaar, evt OV – parkeer – reiskosten worden vergoed) zoekt per december 2022 (of zo spoedig mogelijk erna) voor 24-30 uur in de week een nanny voor 3 kinderen. Het gezin bestaat uit vader, moeder, drie jongetjes (4 jaar, 2 jaar en 10 weken) en een klein hondje. 

Het oudste jongetje is lief, talig, en houdt ervan om naar verhaaltjes te luisteren. Hij is dit schooljaar gestart op de Wolters school (15 min lopen of 5 min met de bakfiets/auto vanuit huis). Zijn jongere broertje is goedlachs, gezellig en handig met zijn handen. Hij vindt het leuk om zelf te ontdekken. De baby is ontspannen en het gaat heel goed met hem. 

Het gezin is sportief en ondernemend aangelegd. Zij houden er bijvoorbeeld van om naar het strand te gaan. De kinderen worden liefdevol en bewust opgevoed. Eind september verhuist het gezin van Heemstede naar een mooie plek in Den Haag. Moeder is met zwangerschapsverlof en gaat eind oktober weer aan het werk. 

De ouders zijn op zoek naar een initiatiefrijke en liefdevolle nanny, naar een vertrouwd gezicht voor de kinderen. 
Je gaat graag met de kinderen naar buiten en je bent ondernemend in het organiseren van leuke en creatieve activiteiten. Je hebt een echte passie voor het werken met kinderen, je hebt aandacht voor de kinderen en spreekt goed Nederlands. De oudste wordt opgehaald van school. Aan het einde van de dag kook je iets (instructie aanwezig) en eet je eventueel met de jongens. Tussendoor neem je het hondje een keer mee naar buiten (de lange wandeling doet een uitlaatservice).

Ouders werken al samen met een nanny en zoeken een 2e nanny voor 2 – 2,5 – 3 dagen. Ouders en nanny staan open voor beschikbaarheid van jou. Zij zien de nanny als belangrijk onderdeel van het gezin. Je werkt op deze manier in een klein hecht team.

Overige functie-eisen: 

  • je hebt ervaring in het werken met kinderen. 
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling. 
  • je kunt goed zelfstandig werken, daarnaast ben je onderdeel van het team van Grote Zus. 
  • Je stelt je pro-actief op.
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin. 
  • het is een pré wanneer je een rijbewijs hebt . 
  • je bent woonachtig in Den Haag of reist makkelijk naar Den Haag (evt OV – parkeer – reiskosten worden vergoed).

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn, MBO PW3/4, HBO pedagogiek (of vergelijkbaar). Klik op deze link voor de diplomalijst https://duo.nl/images/lijst-van-kwalificerende-opleidingen-voor-het-beroep-van-gastouder-versie-21-april-2016.pdf en een certificaat EHBO voor kinderen (of je bent bereid deze op een snelle manier te behalen)

Ben jij deze liefdevolle professional? Stuur z.s.m. een motivatie o.v.v. vacature gezin van W. te Den Haag naar info@grote-zus.com. Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto.